L’Hospital La Fe és premiat per la Tecnologia Sanitària

L’Hospital Universitari Politècnic La Fe ha estat reconegut en la categoria ‘Tecnologia Sanitària’ a la gala de lliurament de la I edició dels Premis Monitor Empresarial de Reputació Corporativa-Observatori de la Salut (Merco-Ods), celebrada ahir a la nit a Madrid amb la presència del conseller de Sanitat, Marciano Gómez. Per part seva, Pilar Nos, cap del servei de Medicina Digestiva de La Fe, ha rebut la distinció a la professional més prestigiosa d’Espanya en la seva especialitat.

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, s’ha sumat al reconeixement a la tasca que es desenvolupa a La Fe tant a nivell institucional com per part dels seus professionals. “Som líders en tecnologia sanitària, però el principal actiu amb què comptem en el sistema valencià de salut és, sens dubte, el talent dels equips humans que hi treballen”, ha destacat.

Els Premis Merco-Ods són fruit d’una “avaluació exhaustiva, rigorosa, independent i objectiva” duta a terme per Merco i l’Observatori de Salut, segons la pròpia organització. Els guardons es divideixen en tres categories: projectes més rellevants de les comunitats autònomes en l’àmbit sanitari, hospitals líders i especialistes mèdics més prestigiosos.

En el procés de selecció dels hospitals líders, Merco ha analitzat els indicadors objectius de qualitat i de gestió clínica dels qüestionaris respostos per un total de 110 centres mèdics. Després d’aquesta primera anàlisi, s’han seleccionat com a finalistes cinc entitats per cadascun dels camps: Gestió Hospitalària, R+D+i, Tecnologia Sanitària i Experiència del Pacient.

A l’avaluació final, el jurat ha dictaminat que l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe és el número u a la categoria de Tecnologia Sanitària.

Per la seva banda, Pilar Nos s’ha alçat amb la distinció a la categoria de metges líders. La doctora Ens també és responsable del grup de recerca en malaltia inflamatòria intestinal a IIS La Fe i presideix la Societat Valenciana de Patologia Digestiva.

A més, respecte als professionals, han rebut sengles nominacions pel seu lideratge reputacional el 2023 Pau Montesinos, a l’especialitat d’hematologia; Luis Martí Bonmatí i Asunción Torregrosa, en radiodiagnòstic, i l’actual gerent del departament de salut València La Fe, José Luis Poveda, per la seua etapa com a responsable de farmàcia hospitalària.

En total, s’han premiat els professionals de 21 especialitats hospitalàries de tot el territori espanyol. Per a la seva elecció, han votat més de 4.300 metges i més de 100 directius d’empreses del sector.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: