Ismael Minguet reivindica a Xilxes la llei litoral que Mazón promou per defensar una reforma del Pativel “que ens permeti créixer”

El candidat del PP a l’alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, ha compartit avui amb els veïns la defensa de la costa amb la llei autonòmica d’ordenació del litoral que promou Carlos Mazón com la protecció que garanteix el futur de les platges. Ho ha fet al si del mercat, on ha instal·lat una carpa informativa, acompanyat del diputat autonòmic del PPCV, Rubén Ibáñez, que ha defensat “el canvi imparable que farà que Xilxes i la Comunitat Valenciana tornin a somriure”.

Minguet ha explicat als veïns com el desenvolupament de la costa està bloquejat des que el PSOE aprovés un Pativel (Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral) que “ens impedeix créixer”. “Nosaltres desitgem que s’obrin les oportunitats i això només ho permet la llei proposada per Mazón, que no només compatibilitza usos i protegeix els habitatges singulars de les nostres platges, sinó que a més també proposa modificar aquest pla”.

Amb això, ha assenyalat Minguet, “Xilxes podria recuperar el Programa d´Actuació Integrada (PAI) que va haver de suspendre amb motiu de l´aprovació del Pativel, i obrir les portes a un futur desenvolupament que ha de decidir la població. Perquè és el que defensem en aquest projecte de govern, és Xilxes i només Xilxes el que ha de decidir i construir el futur que volem”.

Un programa participatiu i obert pel qual Minguet aposta amb projectes com ara la construcció d’un carril bici que un poble i platja “a través d’un corredor que garanteixi la seguretat per a vianants i ciclistes, en una plataforma pròpia separada de la calçada”.

Un desenvolupament que, tal com ha manifestat Rubén Ibáñez, ha d´avançar “amb l´aprovació d´un PGOU (Pla General d´Ordenació Urbana) que està paralitzat des de fa vuit anys i que limita les oportunitats d´aquest municipi”. “Al PP volem que les tingui totes i per això el nostre president regional, Carlos Mazón, s’ha compromès a treballar colze a colze amb el nostre president Alberto Núñez Feijóo per garantir la reforma de la llei de costes tan aviat com el PP governi Espanya. Aquest és un acord aconseguit que permetrà defensar les nostres costes, garantir la seguretat jurídica dels propietaris, apostar per compatibilitzar usos i modificar plans com el Pativel que avui neguen a Xilxes el futur que mereix”. Perquè “ha arribat el moment de somriure i donar la benvinguda a tot allò bo que aquest poble mereix i la nostra Comunitat Valenciana reclama”, ha conclòs Rubén Ibáñez.

Informació i Foto: PP Xilxes

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: