Patricia Puerta visita la seu de l’associació de majors de Les Alqueries, que ha sigut adequada amb una inversió de 7.600 euros per part de la Diputació de Castelló

La vicepresidenta i diputada provincial de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat el club de persones majors de les Alqueries, el local del qual ha sigut adequat gràcies a una subvenció de 7.600 euros per part de la Diputació de Castelló. A més, Puerta, qui ha estat acompanyada per l’alcaldessa de la localitat, Esther Lara, també ha estat en els serveis socials municipals, on ha pogut comprovar la millora de l’equip base de serveis socials a través del Contracte Programa, el qual és finançat per Diputació.

«Hem visitat l’associació de majors del municipi i els hem pogut explicar les iniciatives que es duen a terme des de l’àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló perquè puguen optar a les ajudes corresponents. També hem visitat els serveis socials municipals, un equip que, ara, gràcies al contracte-programa que subvenciona la Diputació compta amb totes les figures professionals necessàries per a prestar un servei òptim a la ciutadania en el municipi», ha manifestat Puerta.

Les obres realitzades en l’associació de majors han consistit a millorar l’accessibilitat. Així mateix, cal destacar que l’equip de serveis socials està format per una educadora social, una treballadora social i una auxiliar administrativa.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: