Metrovalència ofereix servei especial de tramvia a la Fira amb motiu de FIMI, Babykid Spain i Beauty València

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà entre el 26 i el 30 de gener els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència, amb l’objectiu de garantir la mobilitat a les persones que acudeixin a la Fira Internacional de la Moda Infantil (FIMI) i la de Puericultura (Babykid Spain) del 26 al 28, i al Saló Professional d’Estètica, Ungles, Perruqueria i Barberia (Beauty Valencia) del 28 al 30 d’aquest mes.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts els dies laborables entre les 6 i les 22 hores, i entre 30 i 40 minuts a l’horari establert des de les 6.00 hores fins a les 23.00 hores el cap de setmana.

Les jornades de dijous, divendres i dilluns, el primer servei des de Beteró cap a Fira sortirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch, amb la mateixa destinació, a les 6.30 hores. La darrera circulació des de Doctor Lluch cap a Fira sortirà a les 21.29 hores i en sentit contrari a les 22.19 hores.

El dissabte 28, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Fira el darrer transport s’oferirà a les 22.19 hores. El diumenge 29, el primer comboi des de Doctor Lluch sortirà a les 7.20 hores i el darrer des de Fira a les 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web Metrovalencia i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv ia l’app oficial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: