Mazón advoca per unir esforços públic-privats per generar societats sostenibles i solidàries

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha participat aquest matí en la inauguració de la III Fòrum Excel·lència Directiva -FEXDIR21-, un conclave que en pocs anys s’ha posicionat com una de les trobades empresarials més importants d’Espanya pel planter i perfil dels ponents i pels continguts de les conferències programades. Després de donar la benvinguda a l’ADDA ia la província d’Alacant, Mazón ha exposat a l’auditori la conveniència que l’administració pública i la iniciativa privada “vagin de la mà i treballin de manera conjunta per superar adversitats i crisi i per generar societats sostenibles, corporatives , solidàries i amb un mateix repte, el de seguir avançant “.

El president, que ha recordat la seva trajectòria professional en l’àmbit privat com a director-gerent de la Cambra de Comerç d’Alacant, ha assegurat que també ha hagut de canviar de mentalitat a el passar de la gestió empresarial a la gestió política en qüestions com l’execució dels pressupostos o l’harmonització de la balança de despeses i ingressos, a el temps que ha posat de manifest la capacitat que han tingut les empreses a l’hora de superar en els últims anys dos importants crisis econòmiques, la de l’2008 i la provocada per la pandèmia de Covid.

El president ha volgut reconèixer la tasca de FEXDIR com a referència nacional dels directius d’Espanya, així com el seu potencial evolutiu i creatiu a l’hora d’originar talent i de convertir a les persones a la base de l’estructura empresarial. “Hi ha eines que hem de seguir manejant a l’hora de motivar els equips humans i de triar l’objectiu del dia, per salvar-ho i respectar-lo, i així amb l’objectiu de la setmana i del mes. Això és usar el talent i prioritzar “, ha apuntat Mazón.

Finalment, el responsable institucional ha conclòs la seva intervenció destacant la qualitat dels ponents i l’orgull “que des de la Diputació d’Alacant tenim a l’posar l’ADDA a disposició FEXDIR perquè us sentiu com a casa”.

El III Fòrum Excel·lència Directiva constitueix una cita ineludible per al sector empresarial de la província d’Alacant i d’altres punts de país, perquè suposa una plataforma a el servei de companyies, organitzacions i institucions per enfortir el seu posicionament, relacions, visibilitat i exposició de marca.

FEXDIR 2021, centrat aquest any en el lema ‘Les persones en clau d’èxit i recuperació’, proposa un quadre d’intervencions protagonitzades per alts directius i líders empresarials que representen a companyies i entitats de referència, a més d’una destacada participació institucional. Tots ells exposaran els seus punts de vista sobre tendències i realitats d’avantguarda.

L’acte, presentat per l’actriu i humorista, Sara Escudero, ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, la presidenta de l’Cercles-Directius d’Alacant, Eva Toledo, així com CEO i responsables d’empreses i institucions de país.

Les ponències, debats i taules rodones, que es prolongaran al llarg del matí, abordaran l’actualitat de el sector, el canvi d’època que està experimentant, la sostenibilitat, la gestió de l’talent, l’ètica i rigor professional, les noves capacitats laborals , la transparència, la digitalització o l’humanisme a l’empresa.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: