L’UJI i la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos lliuren 17 beques per a estudiantat de postgrau

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, el representant del patronat de la Fundació Balaguer-Gonel Hermanos, Ernesto Tarragón Cros, i la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez Moya, han fet lliurament de 17 ajudes per a cursar a l’UJI estudis de postgrau corresponents al curs acadèmic 2020-2021. A l’acte també han assistit la directora de l’Escola de Doctorat, Mercè Correa, el gerent de la Fundació General de l’UJI, Juan Antonio Bertolín i el president de la Fundación Balaguer-Gonel Hermanos, Ernesto Tarragón Albella.

La rectora de l’UJI agraït a la Fundació la seua aposta pionera pel talent a través d’aquestes beques perquè «el talent és clau i és una fortalesa, tal i com ha demostrat la pandèmia, i cal impulsar-lo en tots els àmbits de coneixement». En aquesta línia, ha reiterat la voluntat de l’equip rectoral d’«aconseguir que cap persona quede exclosa de la Universitat per motius econòmics» així com el compromís de seguir treballant en l’oferta acadèmica per adaptar-la a les exigències del mercat laboral, les inquietuds de l’estudiantat i les demandes del teixit productiu. Així mateix, Alcón ha donat l’enhorabona a l’estudiantat i l’ha encoratjat a aprofitar aquesta oportunitat al màxim.

Per la seua part, el president de la Fundación Balaguer-Gonel Hermanos, Ernesto Tarragón Albella, ha felicitat l’estudiantat guardonat i els ha agraït que facen possible l’objecte de la Fundació. En aquest sentit, ha subratllat la importància de col·laborar amb la Universitat per tal d’impulsar i fomentar el talent del seu estudiantat.

Renovació del conveni per al curs 2021-2022

La Fundació Balaguer-Gonel Hermanos i l’UJI també han renovat el conveni per a continuar amb el programa de beques en el curs 2021-2022, que té una dotació de 15.000 euros. Aquest ajuda es destina a satisfer total o parcialment la matrícula d’estudiantat resident a la província de Castelló i, en cas que l’import de la matrícula siga inferior a la dotació de la beca, la diferència s’atribueix als beneficiaris en concepte de borsa d’estudis.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: