L’IVASS reforça la plantilla amb la convocatòria d’una borsa extraordinària per a diverses categories

L’Institut Valencià d’Atenció Social Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha convocat amb caràcter extraordinari una borsa d’ocupació, “amb l’objectiu de reforçar el nombre de professionals a les diferents àrees de l’entitat des d’on es dóna suport a la gestió dels centres i dels serveis”.

Així ho ha manifestat la directora general de l’IVASS, Noelia Martí, que ha ressaltat que “en l’elaboració de les bases d’aquesta nova borsa han treballat els departaments de Contractacions i Afers Generals, Econòmic Financera i Recursos Humans, i els sindicats representats a la entitat”.

Noelia Martí ha subratllat “la tasca que estan desenvolupant les treballadores i treballadors de l’IVASI Social per afrontar tots els processos d’aquesta difícil conjuntura sanitària generada pel coronavirus”, i ha incidit que “aquestes borses reforçaran amb més personal el servei que es dóna des dels esmentats departaments als centres i serveis”.

Aquesta borsa docupació extraordinària sha convocat per cobrir llocs de direcció, personal tècnic superior i mitjà de les àrees de Contractacions i Assumptes Generals, Econòmic Financera i RRHH de lIVAASS.

Procés dinscripció

Les persones interessades poden consultar les bases al DOGV de dijous, dia 13 de gener, i tenen de termini fins al 27 d’aquest mes per cursar les sol·licituds d’inscripció al portal (consulteu aquí, apartat ‘Llocs’).

Les borses es constituiran per àrees geogràfiques d’acord amb les tres províncies de la Comunitat Valenciana, en concret, l’Àrea 1 correspondria a Castelló, l’Àrea 2 a València i l’Àrea 3 a Alacant, podent-se realitzar sol·licitud en qualsevol d’aquestes, no sent excloent en cap cas.

El registre i la presentació de la sol·licitud es farà de forma telemàtica a través de l’enllaç (consulteu aquí) on els candidats i candidates adjuntaran el document escanejat en format pdf de la sol·licitud degudament signada (prèvia impressió de la sol·licitud i rúbrica manual).

Procés de selecció

El procediment de selecció constarà duna fase de proves, de caràcter obligatori i eliminatori, i duna altra de baremació de mèrits.

La primera fase consistirà en la realització de dues proves obligatòries sobre el temari de l’Annex I, i la primera d’aquestes proves eliminatòria respecte a la segona. Les persones que superin aquesta fase, dacord amb el que exigeix ​​les bases, passaran a la segona fase de baremació de mèrits.

En primer lloc formaran part de la borsa aquelles persones que hagin superat tots dos exàmens, i hagin estat baremades, en l’ordre resultant de la suma de la nota obtinguda a la fase de proves més la baremació.

Un cop esgotat el llistat de candidats es podran afegir en borsa aquelles persones que hagin superat un únic examen, seguint l’ordre de puntuació obtinguda en aquest.

Més informació al DOGV

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: