El PP exigeix actualitzar el Pla Acústic d´Almassora caducat fa més d´un lustre

El Partit Popular d´Almassora ha exigit l´actualització del Pla Acústic de la localitat caducat des de fa més d´un lustre. Aquest document, de compliment obligat per a municipis amb una població superior als 20.000 habitants, estableix unes línies d’acció “que des de fa anys s’haurien d’haver revisat”. Tot i això, “malgrat la nostra contínua insistència, el PSOE ignora les nostres demandes”.

Així ho ha denunciat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, que des de fa prop d’un any reclama ple després de ple a l’alcaldia la revisió i l’actualització d’aquest document. “Hem fet precs, preguntes i consultes i la reacció ha estat sempre la mateixa: bloqueig”.

Un càstig que s’ha exercit, assenyala Rovira, “no sobre el PP, sinó sobre tots els veïns que exigeixen des de fa molt de temps que el PSOE actuï. Fins al punt que els veïns de la platja d’Almassora ja han anunciat la intenció d’acudir als tribunals perquè sigui la Justícia la que resolgui les contínues denúncies per contaminació acústica que adverteixen els afectats”.

Des del Partit Popular d´Almassora exigeixen “més treball i menys propaganda”. “L’alcaldessa es confon quan creu que amb una foto i un titular tot està resolt. Cal esforçar-se i, malauradament, l’esquerra desconeix el significat d’aquest concepte”.

Avui tornem a reclamar l’actualització del Pla Acústic Municipal. I ho fem després de reiterades demandes en ple i exigències de l’associació de veïns de la platja per aconseguir una auditoria acústica a la zona marítima. Un objectiu que per fi el PSOE ha acceptat fer encara que seguim sense saber dates. Una auditoria que no suplanta el Pla Acústic, que seguim reclamant que cal actualitzar-ho per adaptar-nos a la realitat existent i complir la normativa”, afirma Silvana Rovira.

D’altra banda, el PP demana accés a l’esborrany de l’ordenança municipal de sorolls. Un text que, recorda Rovira, “no suplanta el Pla Acústic Municipal”. “Volem col·laborar en la resolució dels problemes per més que el PSOE intenti bloquejar totes les nostres accions. I no volem pegats que maquillin la realitat, volem inversió i compromís per resoldre un problema que treu el son a molts veïns, encara que el PSOE dormi plàcidament”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: