La Universitat d’Alacant acull una conferència internacional sobre legislació per a la intel·ligència artificial i la propietat intel·lectual

Amb el títol de “La interacció entre les noves lleis digitals europees i el sistema de propietat intel·lectual”, demà divendres tindrà lloc a la Universitat d’Alacant la primera conferència internacional organitzada per la Fundació EIPIN Scholars en col·laboració amb el Màster de Dret de la Societat Digital, el grup de recerca Global Innovation Law and Policy (GIPLaw-UA), la Càtedra de Dret Notarial de la UA i el projecte de recerca “La irrupció de la intel·ligència artificial al dret de danys i la seva adaptació a les noves tecnologies” , finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació.

Des de les 11.30 hores, amb l’obertura a càrrec d’Aurelio López-Tarruella Martínez, professor de Dret internacional privat a la Universitat d’Alacant, aquesta trobada desenvoluparà un extens programa de taules rodones d’experts al voltant dels aspectes jurídics de la intel·ligència artificial i la seva interacció amb la propietat intel·lectual. La Conferència es podrà seguir de forma presencial, al saló d’actes de l’Edifici Germà Bernàcer, i en línia.

Entre els conferenciants que participen del programa, que han atret la Universitat d’Alacant juristes de tot el món, destaquen especialistes d’entitats com la Comissió Europea, l’Institut Max Planck de Munic, la Universitat de Maastricht, la Queen Mary de Londres o la de Nottingham, entre d’altres.

Les conclusions de la conferència, després de la jornada completa de taules rodones, aniran a càrrec de Manuel Desantes, catedràtic de Dret internacional privat de la UA, i Anselm Kamperman Sanders, professor de Dret de la Propietat Intel·lectual, de la Universitat de Maastricht.

La Fundació EIPIN Scholars està formada per alguns dels més prestigiosos acadèmics europeus en matèria de propietat intel·lectual i dret de les noves tecnologies. El president durant l’any 2022 és el professor Manuel Desantes, catedràtic de Dret internacional privat de la Universitat d’Alacant, i també formen part de la Fundació els professors Aurelio López-Tarruella i Julián López Richart.

Infomació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: