La Diputació de Castelló estrena la seua tradicional felicitació nadalenca amb rock i la il·lusió per recuperar la convivència familiar

La Diputació de Castelló ha aprofitat la inauguració de la Fira de Nadal de productes ‘Castelló Ruta de Sabor’ per a presentar oficialment el vídeo de Nadal de la institució. La felicitació d’enguany canvia totalment de registre, deixant de costat la nadala clàssica per una clàssica balada rock amb una base musical inspirada en una nadala de Queen versionada en valencià. Ángel Belinchón posa veu a la cançó, mentre que la resta del grup està format per Carlos Álvarez, Sergio Bisbal i Miguel Pérez.

Amb ’Ompli la nit de llum’, nom que rep el vídeo, la Diputació de Castelló ha volgut plasmar sobre imatge l’anhelada recuperació de les relacions personals, més si cap després d’un any i mig en què la societat les ha hagut d’aparcar a causa de la pandèmia. Així, recuperant la imatge d’unió que caracteritza el Nadal, la corporació vol desitjar unes festes en què la convivència familiar torne a ser present, però sense oblidar que l’amenaça de la Covid-19 encara està ací. Per a la gravació s’ha comptat amb la participació dels actors Marta Forano, Andrés García, Maria Dolores Muñoz, Mari Carmen Guillamón, Vicente Pejó, Claudia Marzá, Marina Sánchez, Pablo Claramonte , Enzo Ortega, Marco Ortega i Martí Herrando.

La felicitació, en la qual es posa en valor a més els productes de ‘Castelló Ruta de Sabor’ per a aquestes festes, podrà vore’s a partir des d’aquesta nit en les xarxes oficials de la Diputació de Castelló.

FELICITACIÓ DEL PRESIDENT

El president de la institució, José Martí, ha aprofitat el llançament de la felicitació nadalenca per a desitjar, en nom de tota la corporació, unes bones festes i un bon any nou. Així mateix, ha demanat “molta responsabilitat i prudència” per a no haver d’afrontar una altra ona de contagis que col·lapse el sistema sanitari.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: