El PPCS exigeix la protecció de la costa

A menys de dues setmanes per al tancament de l’any, el Partit Popular de Castelló ha reivindicat un 2022 que protegeixi la costa de la província davant d’un 2021 en què el PSOE ha demostrat “que la seva acció per al litoral consisteix a demolir habitatges i alimentar la regressió de la costa”.

Així ho ha denunciat el portaveu del PP a Diputació, Vicent Sales, a propòsit d’una esmena que el PP presentarà al ple de dimarts que ve a una moció de Ciutadans, “amb la qual desitgem ampliar la protecció i inversió per a la costa a tota la província, en especial al tram sud de Castelló que és, sens dubte, el més castigat”.

Vicent Sales ha reivindicat “un 2022 que garanteixi amb inversions i obres la defensa d’un litoral que a les mans del PSOE només ha servit per convertir-se en escenari de les seves fotos. Es passegen, es fotografien i se’n van sense invertir un sol euro al territori que trepitgen. I el resultat és la indignació i la desesperació d’uns veïns i propietaris que veuen com les paraules s’esfumen i els seus habitatges segueixen amenaçats per enderrocs, com en el cas de Torre la Sal, o per les inundacions de l’onatge, com passa a Nules”.

En aquest sentit, ha recordat Sales, “el Partit Popular ha presentat fa mig any una iniciativa al Senat amb l’objectiu de modificar la Llei de Costes i assegurar la protecció per als habitatges singulars de Torre la Sal (Cabanes), Nules, Moncofa i Almenara”. Una proposta que encara no s’ha debatut i que “confiem que sigui abordada pel PSOE al primer trimestre del 2022”.

Paral·lelament, “la nostra presidenta ha sol·licitat entrevistes amb la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, que no ens han concedit en una mostra més de bloqueig per part de l’esquerra a treballar tots junts en defensa del nostre litoral”. Des del PP “oferim acord, consens i feina per garantir amb inversions la protecció de la costa. Perquè la propaganda no blinda el litoral de la regressió a què està sotmesa la costa de la nostra província”.

En efecte, ha recordat el portaveu del PP a Diputació, “el 2021 l’única obra executada pel PSOE al nostre litoral ha estat la d’Almenara, un projecte llançat pel Govern de Mariano Rajoy el 2017 que el PSOE ha iniciat amb un retard de més de dos anys i que és possible gràcies a la reserva econòmica que el PP va fer a pressupostos. Viuen de la nostra herència”, ha declarat Sales.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: