J.J Zaplana: “Cal desenvolupar un estudi del grau d’immunització de les vacunes als valencians”

El portaveu de Sanitat del GPP, José Juan Zaplana, ha demanat avui al Consell de Puig “el desenvolupament d’un estudi del grau d’immunització de les diferents vacunes davant del COVID-19; així com de la immunització després de la malaltia a la població valenciana i la seua evolució en el temps”.

José Juan Zaplana ha afirmat que “cal tenir dades científiques clares de com les vacunes estan afectant el nivell d’immunització de la població. Per fer front a aquesta pandèmia, és molt important saber el temps d’immunització des de la inoculació de les vacunes”.

“Necessitem tenir informació encertada sobre el comportament de la pandèmia. Des del GPP creiem que és important tenir aquestes dades per identificar clarament les debilitats davant del virus”, ha assegurat el portaveu de sanitat del GPP.

El diputat popular ha afirmat que “necessitem tenir dades per poder treballar amb certeses amb la vacuna i tenir garanties clares del seu nivell dʻeficàcia per poder prendre les mesures més precises des del punt de vista sanitari i menys perjudicials per a la població i per als diferents sectors econòmics”.

A més, J.J Zaplana ha explicat que “cal fer un pas més i organitzar un equip de coordinació de tota la tasca investigadora sobre el COVID-19 i el seu impacte en la salut”.

“Des del GPP proposem la constitució d’un veritable comitè d’experts i científics, que actuï com a tal i que assessorin i col·laborin en les decisions relatives a la pandèmia per evitar les decisions precipitades com va passar, en un primer moment, a la vacunació infantil i que després es va haver de rectificar”, ha afirmat el diputat popular.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: