La Diputació de Castelló dignificarà el SEPAM cobrint les mancances de personal d’un servei clau per a l’assistència jurídica, econòmica i informàtica de xicotets municipis

Un dels objectius prioritaris dins de l’àrea econòmica de la Diputació de Castelló és dignificar el SEPAM cobrint les mancances de personal d’aquest Servei Provincial d’Assistència a Municipis. La vicepresidenta i diputada de l’àrea, María Ángeles Pallarés, s’ha reunit aquest matí amb tècnics d’aquest servei que presta assistència jurídica, econòmica i informàtica als municipis, especialment als de menor capacitat econòmica i de gestió, els recursos de la qual són més limitats i, per tant, comptar amb aquest servei és clau per a la resolució de multitud de tràmits.

Després de comprovar l’estat en el qual es troba el SEPAM, la vicepresidenta ha explicat que “el SEPAM té el 20% de places sense cobrir i destaca la falta de personal tècnic de nivell superior per a poder garantir els serveis d’assessorament i gestió en els municipis que, per la seua xicoteta població, no disposen de recursos propis per a resoldre les seues necessitats”.

“Eficàcia, qualitat i rapidesa”

Davant aquesta situació, María Ángeles Pallarés ha indicat que “des de la Diputació de Castelló ens hem marcat com a objectiu prioritari iniciar el procés de millora dels serveis que es presten en els diferents SEPAM repartits per la província per a, amb això, ajudar als ajuntaments i aconseguir que aquest servei que presta la Diputació siga el més eficaç possible en qualitat i rapidesa”.

La Diputació de Castelló té operativa una xarxa de punts de suport tècnic a la disposició dels ajuntaments al llarg de tota la província que no disposen de personal ni mitjans per a adaptar-se als requisits que s’exigeixen des del Ministeri d’Hisenda. A més de la seu central, situada a Castelló, hi ha Ofisam a Morella, Traiguera, Benassal, Onda, Montanejos i Segorbe.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: