FEVECTA guardona la professora Mª José Senent per la seva divulgació del fet cooperatiu

Informació i Foto: http://www.uji.es

La professora Mª José Senent Vidal, doctora en Dret Mercantil i experta en Dret Cooperatiu en el Departament de Dret Privat de la Universitat Jaume I ha estat guardonada per la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat per la seva «inestimable contribució a la divulgació del fet cooperatiu en el món científic i universitari ».

El premi s’ha lliurat en l’acte de celebració del 30 aniversari de la federació que s’ha realitzat a Castelló de la Plana amb l’assistència de la vicerectora de Planificació Estratègica, Qualitat i Igualtat, Maria José Oltra, i en què també han estat guardonades les cooperatives Tecninau, Salus, Ensenyament de la Plana, Noguera Associació de Desenvolupament Local, CENTECO i l’Ajuntament de Castelló i Adlypse Castelló.

FEVECTA és l’entitat representativa de les cooperatives de Treball Associat de la Comunitat Valenciana, en els àmbits econòmic, polític i social, davant les entitats públiques i privades, i en el si del moviment cooperatiu en general. El seu naixement en els anys 80 va cobrir una necessitat de representació global del sector sorgida entre les cooperatives industrials i de producció.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: