El PPCV exigeix a Puig que posi en marxa el Pla de 2.400 vivendes que porta paralitzat un any

El PPCV ha exigit avui a Puig que “posi ja en marxa de manera urgent i immediata el Pla per a la construcció de 2.400 vivendes que va anunciar fa més d’un any i del qual encara no se’n sap res.

El portaveu d´Habitatge del GPP, Alfredo Castelló, ha lamentat la “inacció d´aquest Consell en política d´habitatge” i ha assegurat que “durant aquests set anys, l´accés a l´habitatge per als més vulnerables no ha estat al´agenda d´un Consell més preocupat per repartir-se les butaques i augmentar les guinguetes que per la gestió”.

Així, Castelló ha recordat que “en aquests anys d´aquest Consell tripartit nacionalista d´esquerres, el balanç és 0 habitatges socials, 0 habitatges protegits i 0 habitatges de lloguer i la promoció d´habitatges és O”.

“L’habitatge protegit està absolutament enfonsat i portem molt de temps, des del PPCV, demanant que canviïn els preus de l’habitatge protegit, que canviïn la zonificació perquè es puguin construir habitatges protegits, tant per lloguer com per compra per tal d’afavorir que els ciutadans puguin accedir al mercat de vivenda amb preus assequibles”.

Així, el diputat popular ha afirmat que “després s’estranyen que el preu de l’habitatge pugi, quan l’oferta d’habitatge no fa res més que disminuir i la demanda continua incrementant-se. No és estrany que València sigui el 2021 la província amb més pujada de preus amb un 6,7% i Alacant la sisena amb un 4,7%.”

En aquest sentit, el diputat popular ha assegurat que “ens van dir fa un any que ja estaven treballant al tema i van passant els mesos i no hi ha una proposta adequada sobre la taula”.

Alfredo Castelló ha recordat que “durant els governs del PP era normal la construcció de més de 5.000 habitatges protegits a l’any, això s’ha canviat per una mitjana de 200 VPP a l’època de Puig, Oltra i Podemos. Si hagués continuat així, s’haurien generat més de 35.000 habitatges protegits en aquests set anys del Botanic, amb ells no n’arribem ni a mil”.

Castelló ha denunciat “la desídia del Vicepresident tercer i Conseller d’Habitatge perquè actualment hi ha 2.300 habitatges menys al parc públic. Els més desafavorits no hi ha l’agenda d’aquest Consell, que està més preocupat per tapar les vergonyes que per treballar pels valencians”.

Finalment, Alfredo Castellón ha recordat que “amb la seva falta de gestió han enfonsat la vivenda protegida i la promoció pública de nous habitatges socials, lloguer i venda ha desaparegut. El balanç és terrorífic set anys després.”

Informació i Foto:PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: