Obert el termini per a la 36a edició d’Escola d’Estiu del Centre Social Antonio Pastor de Burriana

L’Ajuntament ha obert el termini per inscriure’s a la XXXVI Escola d’Estiu que organitza el Centre Social Antonio Pastor per a aquest estiu, amb activitats lúdiques i manuals, tallers, sortides i excursions. Una proposta socioeducativa en què es pot triar la possibilitat de quinzenal o mensual i de menjador.

Aquest any, l’Escola d’Estiu té prevista una capacitat de matrícula de 350 places per a menors d’entre 3 i 14 anys, i de 25 places per a adolescents d’entre 14 i 16, i s’organitzarà atenent la normativa sanitària vigent al moment de la celebració.

Per aquest estiu el centre social municipal ha preparat 15 tallers de jocs i de manualitats amb diferents materials, a classes que s’organitzaran per edats i per grups d’alumnes que ja es coneguin per ser d’una mateixa escola, per no trencar la unitat de convivència.

Les activitats s’allargaran durant tot el mes de juliol i s’organitzaran dues quinzenes: del 4 al 15 i del 18 al 29 de juliol. A més, les famílies podran inscriure els nens i les nenes en un d’aquests períodes o en tots dos, si així ho desitgen. També tenen lopció de menjador.

Com cada any, també s’organitzarà amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació un campament centrat en activitats esportives, que serà del 31 de juliol al 7 d’agost i estarà destinat a nens i nenes més grans de 8 anys.

L’Ajuntament planteja l’Escola d’Estiu com una eina de respir familiar, per afavorir la conciliació laboral i familiar, i per ocupar el temps lliure d’una manera inclusiva.

Per això, a la baremació s’atorguen punts per optar a una plaça en situacions tals com que ambdós progenitors es trobin treballant, per a les famílies nombroses i les monoparentals o les que tinguin pocs ingressos econòmics.

Les inscripcions ja es poden realitzar al mateix centre i el termini de sol·licitud estarà obert fins al proper 26 de maig, amb cita prèvia telefònica a través del 964 512 525.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: