El PPCS sol·licita dotar la província d’un helicòpter de rescat per salvar vides

El Partit Popular de Castelló ha sol·licitat a la Diputació Provincial la dotació d´un helicòpter de rescat per salvar vides en cas d´emergència en zones on l´orografia dificulta l´accés per via terrestre. La petició la ha formulat el diputat provincial del PPCS, David Vicente, que ha considerat que Castelló, com a València, “mereix disposar d’aquest servei de rescat que millori els temps de resposta en cas d’emergència i retallada minuts a l’assistència que poden significar la diferència entre la vida o la mort”.

Des del PPCS, ha assenyalat el diputat provincial, “som conscients que aquest recurs té un cost alt per a l’administració. Però també som conscients que es tracta de salvar vides i, per tant, no són justificables arguments econòmics per rebutjar la proposta”. Per a Vicente, “en primer lloc és fonamental que es doti la Unitat de Rescat de Muntanya amb el suport econòmic que permeti activar tots els seus efectius i garantir la seva operativitat al 100%”.

“Ho aconseguiríem si es treballés en la posada en marxa d´aquest helicòpter medicalitzat de rescat que atengués urgències a la muntanya o accidents en zones escarpades on l´accés via aèria és molt més ràpid que per via terrestre”. “Perquè des del PPCS estem per sumar i protegir la vida, davant de polítiques que ens resten”. Una demanda que es produeix en una setmana en què Ximo Puig ha tancat el CICU. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències que “la nostra presidenta, Marta Barrachina, ha anunciat que restituirà quan el PP governi”.

I en aquesta línia, “la nostra proposta”, “en positiu i amb la voluntat de treballar per la vida, que és el més important”. I amb el desig “de continuar treballant en la creació d´una xarxa potent d´helisuperfícies, la que el PP va posar en marxa durant la seva etapa de govern i que ha quedat alentida durant aquests tres anys de govern de PSOE i Compromís”. “Cal teixir la província amb aquestes plataformes que permetin garantir a un helicòpter de rescat bases d´aterratge que en cas d´emergència són vitals”, ha conclòs Vicente.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: