L’aeroport de Castelló executa les obres per a la implantació de nous cicles de FP a partir del proper curs

L’aeroport de Castelló està executant les obres destinades a la implantació el curs vinent, per part de la Conselleria d’Educació, de nous cicles de FP vinculats a la branca aeronàutica, així com a l’ampliació de la zona d’aviació general.

Els treballs en curs, amb un termini de realització d’un mes des del seu inici i un import de gairebé 350.000 euros, inclouen la construcció d’una plataforma de 5.200 metres quadrats destinada a les noves aules formatives que instal·larà la Conselleria d’Educació, així com a la circulació i estacionament de vehicles.

El condicionament d’aquesta zona dóna resposta a les necessitats derivades de la propera implantació a l’aeroport de nous cicles de FP de la branca aeronàutica vinculats a l’IES la Vall d’Alba.

Sobre això, cal recordar que l’aeroport acull actualment el grau mitjà de Muntatge d’Estructures i Instal·lació de Sistemes Aeronàutics. L’oferta es veurà reforçada a partir del proper curs amb la implantació per part de la Conselleria de tres títols superiors: Manteniment Aeromecànic d’Avions amb Motor de Turbina, Manteniment Aeromecànic d’Helicòpters amb Motor de Turbina i Manteniment de Sistemes Electrònics i d’Aviònica a Aeronaus .

D’altra banda, les obres en execució també comprenen la construcció d’una plataforma de 4.000 metres quadrats per donar accés a les aeronaus d’aviació general als hangars de manteniment.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: