Les empreses de la ciutat impulsen el meeting de Castelló d’atletisme cap a l’excel·lència

El Meeting de Castelló, que compleix aquest any la novena edició del Gran Premi Diputació de Castelló i la setena del memorial Jose Antonio Cansino, estarà inclòs per primera vegada dins del circuit mundial d’atletisme, fent així un pas més endavant en el panorama nacional i internacional.

L’esdeveniment ha esdevingut una data ineludible per a alguns dels millors atletes atletes del món, sobretot aquells que formen part les seleccions nacionals de països del carib com Cuba o República Dominicana. Per a aquesta edició, la confiança que els atletes han dipositat en l’organització de l’esdeveniment per fer les millors marques implica la necessitat de rebre un suport encara més gran que en anys anteriors, i que s’ha vist respost per part de les empreses i mitjans de comunicació. de Castelló que s’han bolcat amb l’esdeveniment.

El compromís amb el Platges de Castelló s’ha anat consolidant en els últims mesos amb la seva presència a diversos esdeveniments per part d’Habitat Immobiliària, una de les promotores referència a nivell nacional, que des de 1953 ha lliurat més de 60.000 habitatges i que en els últims anys ha aparegut amb força a Castelló amb la seva promoció Habitat La Salera, ubicada en una de les zones de més projecció de Castelló. És des de llavors quan Habitat ha volgut sumar-se a les iniciatives esportives generades pel Playas de Castelló en el seu compromís amb la societat de la ciutat.

Com a conseqüència de l’alt nivell esportiu, el Meeting de Castelló s’ha convertit en una de les trobades d’atletisme amb més repercussió a nivell nacional gràcies a quantiosos i excel·lents resultats com els aconseguits el 2021 amb 21 mínimes olímpiques, atletes de 38 països i les més 33.000 persones que en algun moment van connectar amb la retransmissió en directe de l’esdeveniment.

Per a aquest any, i com a conseqüència de l’arribada del circuit mundial d’atletisme a la ciutat, l’organització espera incrementar aquesta repercussió i les empreses i els mitjans de comunicació no han volgut perdre l’oportunitat de sumar esforços amb el Platges de Castelló. Les dues emissores de ràdio de referència a la província com són Radio Castellón i Cope Castellón se centraran a donar veu a l’esdeveniment amb l’objectiu d’omplir l’estadi de Gaetá Huguet, amb capacitat per a 4.000 espectadors.

A la mateixa línia de difusió de l’esdeveniment participarà l’agència de publicitat Dobleessa, col·laborador habitual de les organitzacions del club i que per al meeting de Castelló reforça el seu impuls amb el Platges de Castelló a través dels diferents materials gràfics i posada de llarg de la pista. Finalment, una de les entitats amb més pes de la ciutat com el Port de Castelló, també ha volgut ser partícip d’aquest esdeveniment històric que se celebrarà a Castelló el proper 16 de juny.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: