El PP Castelló tendeix la mà a buscar una solució als treballadors del servei municipal Teleassistència que han estat acomiadats tots en canviar l’empresa adjudicatària

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, tendeix la mà a l’equip de govern per buscar una solució als 5 treballadors, que conformen la totalitat de la plantilla del servei municipal Teleassistència que van ser acomiadats en data 19 de juliol per la nova empresa adjudicatària.

Cal recordar que aquesta setmana es feia públic l’acomiadament de tota la plantilla, tot i que els plecs per al contracte de Teleassistència recullen que l’empresa entrant té l’obligació de subrogar-se als contractes de treball. Cosa que no ha estat respectada.

“No pot ser que l’única opció que els ofereixi la regidora de Serveis Socials és que es reciclin per optar a altres feines, alhora que els facilitava un fullet amb informació perquè es formin en noves competències”, lamenta.

I recorda que la setmana passada “ja denunciem les retallades en programes municipals de benestar social, en eliminar-se els programes Menjar a casa i Major a casa després de 17 anys ajudant els més vulnerables. Ara hem de lamentar l’acomiadament de 5 professionals de la mateixa àrea que tant han ajudat els qui més ho necessiten, amb la repercussió que els acomiadaments puguin tenir entre els usuaris”.

Carrasco, que va traslladar tot el suport als treballadors afectats que van assistir al Ple municipal, lamenta que en molt poc espai de temps, aquests s’han trobat amb l’escrit de subrogació i tot seguit amb la carta d’acomiadament.

“Tenint en compte que es tracta d’un servei subcontractat per l’Ajuntament i emmarcat als serveis socials municipals, volem saber si l’equip de govern farà alguna cosa per tots ells. Al Partit Popular trobaran el suport necessari per no abandonar a la seva sort aquests professionals”, ha anunciat.

I conclou: “El govern ens trobarà sempre que sigui per ajudar i protegir les persones més vulnerables, com les 987 persones usuàries del servei de Teleassistència que es veuen afectades per aquest acomiadament de professionals, ja que és un sector que exigeix ​​màxima confiança amb les persones a qui recorren en casos d’emergència i el canvi de personal no contribueix a consolidar aquesta confiança”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: