El PPCV denuncia que “Educació envia les instruccions d’inici de curs remetent a un decret inexistent”

La Portaveu del Grup Popular a les Corts, Beatriz Gascó, ha denunciat la mala gestió de la Conselleria d’Educació i el caos normatiu per a l’inici de curs per la incapacitat manifesta de la consellera Tamarit.

Gascó ha explicat que les instruccions remeses als centres per a l’inici de curs respecte a la distribució horària i la normativa a seguir remet a l’aplicació d’uns decrets del Consell que encara no han estat publicats a les portes d’agost. És increïble el desastre, la improvisació i la inseguretat que Educació provoca a tota la comunitat educativa”.

Per a la portaveu popular, “la ineptitud i la incompetència de la consellera Tamarit ratlla la il·legalitat manifesta perquè les instruccions remeten a decrets no publicats. Així es fa molt complicat treballar, sobre la base d’esborranys. Si al setembre cal fer modificacions, no hi haurà temps material per aplicar la normativa perquè el Consell no haurà assumit la seva responsabilitat”.

Per a la diputada popular, “mai no s’ha vist res semblant. No té cap sentit que es pretengui articular un sistema educatiu des de la incompetència absoluta en la gestió. No es poden treure unes instruccions remetent a un decret inexistent”.

Beatriz Gascó ha demanat a Puig que “assumisca responsabilitats per aquest esperpent en Educació. Hauria de pensar per una vegada als claustres, i les famílies. El caos és total i el malestar entre els docents és manifest perquè no tenen garanties jurídiques aplicant-hi una normativa que encara no està aprovada pel Consell. És un insult a la tasca organitzativa de tots els claustres de la Comunitat Valenciana i no es pot tolerar que la incompetència de la Conselleria dEducació recaigui en els equips directius”.

A més, la portaveu popular ha tornat a demanar que es paralitzi de manera immediata l’aplicació de la LOMLOE de cara al proper curs. “L’única sortida davant de tant desastre seria aplicar una moratòria perquè hi hagi garanties jurídiques i el curs comenci en condicions”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: