Colomer destaca l’atractiu turístic de l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit a la tercera jornada de l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe 2022, declarada com a Festa d’Interès Turístic Internacional, on ha destacat el gran atractiu d’un espectacle els orígens del qual es remunten al segle XIV .

L’entrada, que s’ha tornat a celebrar després de l’aturada de la pandèmia, s’emmarca dins de la setmana taurina de Segorbe. Es tracta d’un recorregut en què les barreres per contenir els animals les forma el mateix públic.

Francesc Colomer ha assenyalat que “com sempre l´entrada ha estat magnífica” i en aquest context, ha volgut elogiar el “gran treball” que està realitzant el municipi castellonenc, reiterant el compromís que el Govern valencià té amb ell.

40.000 euros per a la promoció turística la destinació

De fet, prèviament a l’assistència de l’Entrada de Bous i Cavalls, Francesc Colomer ha signat amb l’alcaldessa del municipi, M. Carmen Climent, a l’Ajuntament de Segorbe, el conveni de col·laboració entre ambdues entitats per import de 40.000 euros, per impulsar la promoció turística de la destinació.

Entre les actuacions en què col·labora Turisme, destaca l’assistència a fires de turisme així com accions de street màrqueting, i l’elaboració de material promocional, com ara fullets i cartells publicitaris de la destinació i dels seus recursos turístics.

A través d’aquest acord, Turisme també ha col·laborat en accions de publicitat a mitjans de comunicació tant de premsa escrita, com ràdios i xarxes socials, per promocionar les seves festes patronals, que acull Segorbe aquests dies.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: