Castelló injecta 689.000 euros a Esports i farà millores en les instal·lacions per altres 681.000 euros

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat hui l’expedient d’una
modificació de crèdits que dotará de 539.000 euros més de pressupost al Patronat Municipal d’Esports. Una injecció econòmica que contribuirà a fer front a l’excés de despesa en llum i energia derivat de l’encariment de la factura energètica.
En la mateixa junta, a més, s’han aprovat acords per a la millora d’instal·lacions esportives.

Així, s’ha adjudicat els contractes d’obres de millora d’il·luminació i eficiència energètica de diversos camps de futbol, cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional Feder en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020. Són dos lots per un valor total de 156.554 euros. El lot 1 inclou els camps de futbol de les instal·lacions esportives del Chencho (A i C) i del Sindical; i el lot 2, els camps de futbol de les instal·lacions esportives-
Grups Sant Agustí i Perpetuo Socorro. L’adjudicatària és la mercantil Industrial d’Energia i

Tecnologia SL, per 107.072 euros i 49.482 euros, respectivament, i un termini d’execució dels treballs de 12 setmanes. També s’ha acordat en la Junta de Govern Local d’aquest matí la sol·licitud d’una subvenció a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a obres de primer establiment, o d’ampliació,
millora, modernització, adaptació, adequació o reforç d’instal·lacions ja existents, per als
exercicis 2022 i 2023. És una subvenció per a dos projectes valorats en 525.000 euros en total.

Un és el projecte bàsic i d’execució per a la substitució de la gespa artificial del camp de futbol del complex esportiu Gran Via, amb un import de 480.000 euros i un termini d’execució de sis setmanes; i un altre és el projecte bàsic i d’execució per a la instal·lació d’una passarel·la de manteniment en el trinquet de Castelló, amb un import de 45.000 euros i un termini d’execució de sis setmanes. L’equip de govern ha aprovat la sol·licitud de la subvenció i els projectes.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que “gràcies als fons europeus s’han
pogut realitzar projectes estratègics per a Castelló i ara demostrem una vegada més que la bona gestió d’aquests fons ens permet millorar les instal·lacions esportives”. En aquesta línia, el regidor d’Esports, Omar Braina, ha recordat que “el govern municipal ha prioritzat sempre la dignificació dels espais esportius i la millora dels serveis públics del Patronat Municipal d’Esports”.

Font: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: