Carrasco: “L’enduriment del Pla Acústic fa perillar més de 50 llocs de treball a la Plaça Tetuan”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, i el portaveu adjunt, Juan José Pérez Macián, s’han reunit amb afectats de la plaça Tetután que els han traslladat el seu malestar davant l’enduriment de mesures que comporta el Pla Acústic zonal.

Carrasco: “Les mesures correctores que preveu implantar el bipartit obliguen a reduir terrasses i horaris, obligant a desallotjar els clients a les 11 de la nit. Una retallada del servei en bars i restaurants que fa perillar més de 50 llocs de treball només a la plaça Tetuan “.

“Si volem una ciutat viva i dinàmica, que sigui atractiva als que ens visiten com ho són altres ciutats amb tradició de” tapeo “al carrer, la solució passa per consensuar mesures escoltant totes les parts. Avui mateix hem sol·licitat, en comissió informativa, que el bipartit ens de trasllat del nombre de denúncies que s’han presentat per soroll en el que portem d’any, tant a la plaça Teután, com a la plaça de la Muralla i saber quantes persones físiques les han presentat “.

“El que no té cap sentit és que havent ordenat un jutge la suspensió cautelar, fins que es dicti una sentència ferma, de la reducció d’horaris i espais reservats -que al novembre de 2016 el bipartit mitjançant decret imposar a terrasses de la plaça Tetuan -, el bipartit s’obstini a endurir els horaris de tancament modificant ara el Pla Acústic Zonal que haurà de ser aprovat en el Ple “.

Els hostalers demanen mantenir l’horari entre setmana fins a les 00.00h i fins a les 01: 00h. els caps de setmana d’hivern, tenint en compte un marge per al muntatge i desmuntatge de les terrasses.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: