Ximo Puig destaca que la Comunitat Valenciana compta amb l’empresariat “més preparat de la història” per poder superar la crisi generada per la COVID-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha destacat que la Comunitat Valenciana compta amb l’empresariat “més preparat de la història” per poder superar la afrontar i superar l’actual situació de crisi generada per la COVID-19.

Així ho ha manifestat durant la clausura de la taula rodona ‘L’empresa familiar té futur’, organitzada en el marc de les Trobades SER de Ràdio València en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i el Banc Sabadell.

En el transcurs de l’acte, el president ha posat en valor la preparació de l’empresariat valencià, el “ànim per mirar cap endavant” que els caracteritza, així com la seva “ambició, capacitat d’il·lusionar-se i de generar empresa”, el que situa la Comunitat Valenciana en una posició d’avantatge.

El pesident s’ha mostrat convençut que “només a través de l’empresa es genera prosperitat” i ha destacat que l’empresa no és únicament l’empresariat, sinó que també està conformada pels seus treballadors o els seus valors i, en aquest sentit, ha incidit en la necessitat que l’activitat econòmica estigui basada en valors com “el sentit de la solidaritat, la cohesió social i la justícia social”.

El Cap de el Consell ha assegurat que és necessària la Responsabilitat Social Corporativa però, a més, ha destacat que “la visió de l’empresa ha d’afrontar la superació de les desigualtats, perquè si no hi ha justícia social no hi ha un escenari positiu per avançar i prosperar “.

Així mateix, s’ha referit a la necessitat de disposar de “empreses més grans, més forts, amb més capacitat d’internacionalització, que a més generin seguretat entre els mateixos treballadors i millorin la seva formació”, aspectes recomanats per l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE ).

En aquest sentit, ha mostrat el compromís de la Generalitat per garantir el millor escenari de convivència, fomentar els valors adequats i millorar la competitivitat de el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, tot això en el marc de la col·laboració publicoprivada.

Finalment, el president s’ha mostrat convençut el “futur esperançador” que té la Comunitat Valenciana tot i les actuals dificultats, perquè ha assegurat que “estem en bones mans”, referint-se així a l’empresariat de la Comunitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: