Ximo Puig destaca el Consell dóna un “exemple d’estabilitat” amb els Pressupostos per al 2022 i subratlla la importància de la “cohesió” per sortir de la crisi

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que l’aprovació per les Corts, aquest dimecres, dels Pressupostos per al 2022 suposa un “exemple d’estabilitat” que cobra “encara més rellevància” en l’escenari autonòmic actual i en un context de crisi generada per la pandèmia de COVID-19.

El president ha subratllat, en declaracions realitzades als passadissos de les Corts, que els setè Pressupostos aprovats des que presideix la Generalitat, que creixen un 9,1 % i arriben als 27.967,5 milions d’euros, seran una eina “fonamental” per a la recuperació econòmica.

“La manera de resistir i de ser capaços de recuperar-nos és que hi hagi una situació política el més estable possible i la cohesió i unitat més gran en la societat”, ha assenyalat el cap del Consell.

Ximo Puig ha afegit que el Govern valencià seguirà treballant per aconseguir aquesta “unió” de la ciutadania i per continuar generant confiança en la institució que dirigeix.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: