VAERSA impulsa un pla de transparència i bon govern amb l’Agència Valenciana Antifrau

L’empresa pública VAERSA, entitat adscrita a la Conselleria d’Agricultura i Transició Ecològica, i l’Agència Valenciana Antifrau signen un protocol a favor de la transparència i el bon govern.

L’adopció de l’acord converteix VAERSA ​​a la primera empresa del sector públic de la Generalitat Valenciana a dotar-se d’un pla d’integritat pública, en col·laboració amb l’Agència Valenciana Antifrau.

La signatura evidencia la voluntat de l’empresa pública d’enfortir els seus elements de governança, a través de mecanismes que ofereixin una seguretat més gran en el compliment normatiu de totes les àrees de l’organització, per a la qual cosa definirà i confeccionarà el seu propi pla de transparència i bon govern.

Un element clau en aquesta direcció és la col·laboració en l’àmbit de la formació i sensibilització en matèria de compromís amb la integritat, la cultura de la prevenció i el codi ètic d’acord amb els principis defensats i promoguts per l’Agència Valenciana Antifrau.

L’objectiu consisteix a mantenir els passos empresos per transformar-se en una empresa pública moderna i avançada on l’ètica, les pràctiques de bon govern i la transparència siguin els valors sobre els quals s’ofereixen els serveis públics prestats a la societat valenciana, amb el per satisfer les vostres necessitats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: