Motorocasión Castellón genera prop de sis milions d’euros de volum de negoci

La vintena edició de Motorocasión Castellón, la Fira Provincial de l’Automòbil, celebrada del 16 al 19 del passat mes de juny en el Recinte de Fires i Mercats de Castelló, va complir amb les expectatives en generar un volum de negoci de prop de sis milions d’euros.

El director del certamen, Fernando Lobón, s’ha reunit aquest matí amb la regidora d’Innovació Comercial de l’Ajuntament de Castelló, Mary Carmen Ribera, per a informar-la del balanç final obtingut en aquesta edició. Una trobada en el qual Ribera ha posat en valor aquesta vintena edició de Motorocasión Castellón, “una fira que dinamitza el sector i suposa un revulsiu per a l’economia local i provincial”. “El certamen és tot un referent en el sector de l’automòbil i enguany s’ha tornat a demostrar amb les xifres del balanç”, ha destacat la regidora d’Innovació Comercial.

La fira va tancar les seues portes el diumenge 19 de juny amb un balanç provisional de 285 cotxes venuts, però a aqueixa xifra se li han sumat posteriorment totes aquelles operacions que, iniciades en el Recinte de Fires i Mercats de Castelló, es van concretar en les instal·lacions de les empreses expositores al llarg dels 15 dies següents. D’aquesta manera, entre les vendes tancades en Motorocasión i les que es van confirmar les dues setmanes posteriors, la xifra oficial definitiva d’aquesta vintena edició és de 290 vehicles venuts.

Aquestes dades de vendes són lleugerament inferiors als registrats en la passada edició però suposen, en tot cas, un bon resultat tenint en compte la particular situació que està travessant actualment el sector automobilístic condicionat, entre altres motius, per la manca de cotxes i la pròpia reducció del mercat.

Quant al preu mitjà dels cotxes entregats, enguany ha sigut de 19.818 euros, la qual cosa ha permés generar un volum de negoci de 5.747.477 euros. Aquesta xifra confirma un any més el potencial de Motorocasión i l’aferma com una de les cites més dinamitzadores de l’economia provincial.

“Com ja prevéiem, les xifres de vendes obtingudes enguany estan per davall de les registrades en la passada edició”, ha declarat Lobón. “No obstant això, tenint en compte les circumstàncies actuals del mercat, el balanç és molt positiu tant per a l’organització com per als expositors”, ha dit.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: