Turisme rep el reconeixement de la Universitat d’Alacant per la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

Turisme Comunitat Valenciana ha rebut el reconeixement de la Universitat d’Alacant (UA) per la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (Xarxa DTI-CV).

En concret, la Xarxa DTI-CV ha estat reconeguda amb el premi a la Innovació de l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques de la UA durant un acte a què ha assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

El titular de Turisme ha valorat un acte que reconeix i premia el talent a la innovació, a la trajectòria turística ia la rellevància professional “en una universitat que gaudeix d´un prestigi i reputació mundial en investigacions del sector turístic”.

A més, ha destacat que la Xarxa DTI-CV “representa la força de la col·laboració i el treball conjunt, així com l’aposta per la innovació i els reptes actuals de les destinacions turístiques”.

Conveni amb la UA per a formació

El secretari autonòmic de Turisme i la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, també han signat un conveni de col·laboració per fer un curs de formació específica per a personal de pisos en allotjaments turístics.

Francesc Colomer ha destacat que l’objectiu és fomentar i facilitar una formació de qualitat per a aquest col·lectiu, “a més de dignificar aquesta professió”. “És ​​molt important que els qui tenen menor qualificació professional, puguin gaudir de formació i de diversificació de les seves capacitats per al futur per aportar certificat acadèmic per afrontar el futur amb més força, il·lusió i esperança”.

Aquest curs s´imparteix en col·laboració amb l´Institut Universitari d´Investigacions Turístiques (IUIT) de la Universitat d´Alacant i comporta títol propi de persona experta. Suposa 20 crèdits universitaris, amb una durada de 200 hores distribuïdes en 40 sessions.

Consell Assessor del CdT d’Alacant

Francesc Colomer també ha presidit l‟assemblea del Consell Assessor del Centre de Turisme (CdT) d‟Alacant, on s‟han analitzat els resultats del darrer semestre en matèria formativa i on també s‟han presentat les propostes de cursos per a la propera programació.

El titular de Turisme ha destacat que als consells assessors dels CdT “treballem conjuntament en l´elaboració d´una programació d´acord amb les necessitats del moment i consensuada amb tots els col·lectius del sector turístic de la Comunitat” i ha afegit que “competim amb altres centres de formació i actualització ha de ser constant”.

A més, ha remarcat que “som l´única àrea que seguim tenint refugiats ucraïnesos als que donem formació” amb l´objectiu de proporcionar-los la mínima capacitació professional per incorporar-se a treballs d´hostaleria i allotjament.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: