L’UJI i el Servei Públic d’Ocupació Estatal signen un conveni per al desenvolupament de programes de cooperació educativa

La Universitat Jaume I i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE per les seues sigles en espanyol), entitat dependent del Ministeri de Treball i Economia Social, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament de programes de cooperació educativa entre les dues institucions.

L’acte de signatura pública ha comptat, per part de l’UJI, amb la participació de la rectora, Eva Alcón; la vicerectora d’Estudiantat i Vida Saludable, Mamen Pastor, i el vicerector d’Investigació, Jesús Lancis. Pel que fa al SEPE, ha estat representat pel director general, Gerardo Gutiérrez; la subdirectora general de Relacions Institucionals i Assistència Jurídica, María Antonia Agudo, i el director provincial del SEPE a Castelló, Rogelio A. Navarro. A més, també ha assistit la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten.

El conveni, que té una vigència de quatre anys, estableix les condicions perquè l’estudiantat de la Universitat puga realitzar, en les dependències del SEPE, un programa de pràctiques curriculars externes, així com el treball de final de grau (TFG) o de final de màster (TFM) de qualsevol ensenyament impartit per la Universitat, tant títols oficials com propis, d’acord amb les característiques recollides en els seus plans d’estudi.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: