Turisme Comunitat Valenciana promociona l’oferta de golf de la Costa Blanca en el mercat txec

Turisme Comunitat València promociona l’oferta de golf de la Costa Blanca en el mercat txec a través d’un ‘press trip’ que se celebrarà a partir de dilluns, 11 d’octubre, fins divendres que ve, 15 d’octubre.

Així, aquesta setmana visitaran la província d’Alacant dos mitjans de comunicació especialitzats en el producte de golf i procedents de la República Txeca, en concret es tracta de periodistes procedents de la revista ‘Golf Digest’ i de el programa ‘Golf Time’ de la televisió nacional txeca.

L’objectiu és donar a conèixer millor la Comunitat Valenciana i la Costa Blanca com a destinació de golf, així com promocionar la seva oferta complementària associada a altres productes com el gastronòmic, cultural i de ciutat, actiu i natura, entre d’altres.

D’aquesta manera, el programa del ‘press trip’ inclou la visita de diversos camps de golf i recursos turístics de la província d’Alacant. A Benidorm, a més de completar 18 forats en un dels recorreguts de Meliá Villaitana, visitaran el parc natural de Serra Gelada i la ciutat.

Altres dels camps de golf de la Costa Blanca que visitaran són Alacant Golf, Font de l’Llop i del Plantío. Així mateix, el ‘press trip’ inclou visites als carrers de casc antic d’Altea i la ciutat d’Alacant.

Aquesta acció promocional es planteja també com una eina per ajudar a impulsar la connexió aèria entre Alacant i la ciutat txeca de Pardubice, que opera normalment entre primavera i tardor, de manera que els reportatges que la revista i el programa de televisió realitzin, es programaran per a la seva publicació i emissió en els primers mesos de l’any vinent.

Aquest ‘press trip’ compta amb la col·laboració de Turespaña; Turisme Comunitat Valenciana; el Patronat de Turisme Costa Blanca; Alacant Turisme; Visit Benidorm i l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana.

Sobre la revista ‘Golf Digest’

‘Golf Digest’ en la seva versió per a República Txeca i Eslovàquia, és la revista especialitzada en golf més important en aquests països. Compta amb un tiratge anual de 11.000 exemplars, distribuïts en deu números. A més de la publicació de l’article sobre els camps d’Alacant en la seva versió impresa, està previst la seva publicació al web ‘GolfDigest.cz’ i es realitzarà promoció de l’article en les xarxes socials de l’mig i al web de la Federació Nacional de golf txeca.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: