El musical científic ‘Ramona i Cajal’ es representarà al Museu de les Ciències a partir de el 25 d’octubre

El Teatre de la Ciència, ubicat a la primera planta de Museu, acull a partir d’el 25 d’octubre l’obra científica ‘Ramona i Cajal. El secret de al Museu ‘, l’únic musical d’aquestes característiques en el panorama escènic nacional.

Aquesta obra original de Juan Luis Mira, també dirigida per ell, s’ha realitzat en col·laboració amb el Màster en Art Dramàtic Aplicada de la Universitat d’Alacant, amb John Sanderson, director acadèmic de l’esmentat màster, a l’capdavant de la producció. Es tracta d’una divertida representació musical en què dos joves viuran una infinitat d’aventures durant una nit al Museu buscant un secret ocult en el seu interior.

L’equip artístic es troba al Museu dels Ciències realitzant els assajos d’aquesta obra que combina la divulgació científica amb el teatre musical. Els protagonistes de ‘Ramona i Cajal’ coneixeran a les persones més importants de la història de la ciència, tindran diàlegs interessants i diferents amb objectes de museu, cantaran amb la poma de Newton el rap de la gravitació universal i es sorprendran a l’escoltar Einstein també rapejar sobre els secrets de l’espai i de el temps. Altres grans personatges apareixeran durant aquesta aventura per obrir-nos els ulls als moments més rellevants de la ciència.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: