Turisme Comunitat Valenciana promociona el turisme ornitològic a la fira Global Birdfair de Regne Unit

Turisme Comunitat Valenciana promociona el turisme ornitològic d’observació d’aus a la fira del sector més gran i antiga del món, la Global Birdfair, que després de l’aturada de la pandèmia es torna a celebrar al Regne Unit.

Així, del 15 al 17 de juliol, l’oferta de turisme ornitològic de la Comunitat serà present en aquest certamen que acull ‘Rutland Showground’, celebrat al municipi d’Oakham, al Regne Unit, el país amb més quantitat d’observadors d’aus de Europa, i el primer mercat emissor de turistes internacionals a la Comunitat Valenciana.

Per primera vegada, Turisme assistirà a aquest certamen especialitzat amb un estand propi que promocionarà aquest producte juntament amb l´Associació de Birding de la Comunitat Valenciana, així com amb altres marques turístiques de la Comunitat.

El grau de maduresa del producte i la capacitat d’acudir a l’esdeveniment comptant amb especialistes, guies ornitològics, que coneixen àmpliament els diferents ecosistemes valencians on observar aus, segons l’època de l’any, ha portat Turisme Comunitat Valenciana a destacar la seva presència en aquesta fira , que espera una afluència de més de 20.000 assistents.

Per a aquesta edició, Turisme assisteix amb material editat en anglès, com una guia d’aus, un fulletó explicatiu del birdwatching a la Comunitat Valenciana, una guia de rutes i excursions i un catàleg d’experiències amb una recopilació de les millors ofertes empresarials, entre un altre .

La bona connectivitat aèria amb Europa i la diversitat d’hàbitats que es poden visitar a poca distància entre els uns i els altres, situen la Comunitat Valenciana com una destinació ornitològica amb molts atractius, tant per als que agraden de fer rutes ornitològiques o practicar el birdwatching ‘.

La fira Global Birdfair comptarà amb 226 expositors que ofereixen tots els productes i serveis que els aficionats al sector de turisme ornitològic poden desitjar; des de material òptic per a observació i fotografia fins a les darreres aplicacions per al registre d’aus, passant per tots els paquets turístics que engloben viatges, transports, guies i allotjaments.

Impuls al Turisme Ornitològic

El programa de Turisme Ornitològic impulsat per Turisme Comunitat Valenciana mitjançant CreaTurisme compta amb diferents empreses adherides (allotjaments, guies ornitològics, agències de viatges i empreses d’activitats) especialitzades en aquesta tipologia turística.

Per mostrar tots els recursos que formen part d’aquest producte, s’ha engegat un nou web http://www.birdingvalencia.com on també es poden trobar els diferents productes i experiències que ofereixen les empreses adherides al programa de Birding Comunitat Valenciana.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: