TRAM d’Alacant afegeix aquest cap de setmana quatre serveis al Tramnochador per facilitar el desplaçament al Low Festival de Benidorm

El Tramnochador, el servei nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu a l’àrea metropolitana, reforçarà aquest divendres i dissabte el servei amb quatre circulacions extraordinàries, dues per cada sentit, entre el Campello i Benidorm amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a totes aquelles persones que pensen anar al Low Festival de Benidorm.

D’aquesta manera, als trens habituals nocturns, el Tramnochador sumarà dos combois entre El Campello i Benidorm a les 23.35 i 3.40 hores, que arribaran a la destinació a les 00.21 i 04.28 hores, respectivament. En el recorregut invers, sortiran de Benidorm cap al Campello dues unitats a les 00.53 i 05.00 hores, que arribaran a les 01.41 i 05.48 hores, respectivament.

Servei nocturn divendres, dissabte i prèvia de festius

Tots els divendres i dissabtes entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, a més del 14 d’agost, vigília de la festivitat de l’Assumpció de la Verge, TRAM d’Alacant facilita la mobilitat de les persones usuàries amb el Tramnochador entre Alacant i Benidorm.

Aquests serveis especials formen part de les iniciatives per millorar el servei que presta el TRAM d´Alacant, entre les quals figuren incrementar els serveis nocturns per ampliar l´oferta a un nombre més gran de persones usuàries.

Amb aquest servei, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant de manera segura, i arriba així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat utilitzar vehicle propi.

El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Estels i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada a les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes.

Les freqüències dels trens i tramvies dependran de les diferents línies i de les franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informin a la pàgina web tramalacant, al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72 ), a xarxes socials ia l’App oficial de TRAM d’Alacant.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: