Tornen els Diumenges al MUA en format online

Per cinquè any consecutiu, el Museu de la Universitat d’Alacant posa en marxa una nova edició del seu programa Diumenges a MUA, una edició que serà online, marcada per les circumstàncies sanitàries.

Amb l’objectiu d’apropar el MUA a tots els públics, la nova programació de Diumenges a MUA donarà començament el pròxim diumenge 21 de febrer, amb cinc propostes que inclouen arquitectura i creativitat, fotopoesía, una visita teatralitzada virtual a l’exposició Pluri-identitats, tècniques d’estampació i un taller en el qual convertir objectes d’un sol ús en art d’usar i guardar. El web on estarà allotjat el contingut serà mua.ua.es/diumengesalmua i estarà disponible a partir de la data que s’indica inici de cada activitat fins el 6 de setembre de 2021, amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’contingut en qualsevol moment .

“La Caixa” inaugura el programa proposat el proper diumenge 21 de febrer, una activitat a càrrec de Createctura, entitat dedicada a el disseny i la pedagogia, en la qual es combinen la creativitat i l’arquitectura. El 28 de març, el MUA incorpora una activitat inclosa en la programació de festival Photoalicante que introduirà als participants en la Fotopoesía.

La programació continuarà el diumenge 25 d’abril amb “Sota la pell”, una visita teatralitzada virtual a l’exposició Pluri-identitats, en la qual es plantegen qüestions relacionades amb la construcció i conceptualització de la identitat, a càrrec de l’actriu i dinamitzadora cultural alacantina Gemma Martínez. Dos artistes establerts a Alacant protagonitzen les dues últimes activitats: el 23 de maig, Gertrudis Rivalta proposa “Mirades simètriques”, un exercici que combina creativitat i expressió plàstica de les emocions (a través de la tècnica d’estampació per dobles amb els Test de Rorschach ), en relació amb la Col·lecció de l’artista Daniel Escolano; i el 6 de juny Aurelio Ayela ofereix el taller “Reciclatge salvatge” en què ensenyarà com convertir objectes d’un sol ús en art d’usar i guardar, tot això en el context de l’exposició de Trobades d’Art Contemporani.

Informació i Foto: Universiat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: