Borriana acollirà el 2021 una edició dels Plans de Reestructuració Empresarial que organitza la Cambra de Comerç

Borriana acollirà el 2021 una de les tres edicions dels Plans de Reestructuració Empresarial que programa cada any la Cambra de Comerç de Castelló per impulsar el teixit empresarial de la província, segons ha anunciat la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, després de la renovació de l’conveni entre l’Ajuntament i la Cambra.

Amb aquest programa que té una durada setmanal, ha explicat, es tracta d’ajudar a que les empreses puguin impulsar la seva adaptació a les noves necessitats operatives. Per a això, els plans posen a disposició de les empreses: tècniques, eines i coneixements clau per emprendre el seu procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris perquè segueixin sent competitives en el seu model de negoci.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la renovació de l’conveni de col·laboració anual que han subscrit l’edil Esther Meneu i la representant de la Cambra de Comerç a Borriana Mari Carmen Montesinos, per mantenir l’Antena Local de la Cambra a Borriana, que presta serveis en matèria de ocupació, empresarial i d’assessorament.

Així mateix, Meneu i Montesinos han mantingut una reunió de treball, en què també han participat el gerent de la Cambra de Comerç de Castelló, Javier Valls, i l’agent d’ocupació local d’l’Ajuntament de Borriana, José María Palomar, on han tractat entre altres qüestions aspectes relacionats amb la programació i mitjans necessaris per a l’edició de la iniciativa Plans de Reestructuració Empresarial, que tindrà lloc a la ciutat de Borriana.

Properament, donaran a conèixer la ubicació, així com les dates definitives de el programa, que es desenvolupa durant 7 setmanes a raó de dues sessions setmanals, en què, segons les previsions de l’consistori i de la Cambra de Comerç, s’espera que hi participin una vintena d’empreses.

Renovació de l’Antena Local de la Cambra

Cal recordar que en l’Antena Local de la Cambra a Borriana, fruit de la col·laboració de les dues institucions, es presten serveis de proximitat per al municipi, tant de forma presencial com online, en matèria d’ocupació a través de la seva agència de col·locació, de suport a el teixit empresarial, d’assessorament comercial, de creació d’empreses o d’assessorament permanent.

Així, el funcionament d’aquesta Antena Cameral a Borriana ha permès l’arribada a la localitat de diversos projectes i iniciatives empresarials, d’ocupació i formació. Les oficines de l’Antena Cameral es troba a la primera planta de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, al carrer Comunitat de Regants, 5 i el seu horari d’atenció és els dimarts i dimecres de 8h a 14h.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: