Toledo: “Els veïns de la Marjaleria segueixen a l’espera de veure legalitzades tots els seus habitatges tal com Amparo Marco els va prometre”

El portaveu adjunt de el Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, denuncia el menyspreu de l’alcaldessa socialista Amparo Marco i del seu equip de govern als veïns de la Marjaleria, “als que han abandonat a la seva sort”. “L’alcaldessa és incapaç de complir el que els va prometre en campanya electoral, que va ser legalitzar tots els seus habitatges. Des de les associacions de veïns de la zona de la Marjaleria ens han transmès el seu malestar amb un equip de govern municipal que no els atén, no els escolta i no soluciona els seus problemes “, explica.

Toledo s’ha pronunciat així després de reunir-se amb el president de l’Associació de Veïns la Plana en Trilles, Jorge Begues, i el president de l’Associació de veïns de la Marjaleria, Daniel Montel. El portaveu Popular adjunt s’ha interessat per la situació actual dels residents de la zona a l’espera d’un Pla General “que segueix sense aprovar-se malgrat les reiterades promeses de l’alcaldessa Amparo Marco, la mateixa que va dir fa mesos que la seva aprovació era imminent “, apunta.

I afegeix: “A mitjans del mes passat, el govern tripartit d’esquerres a la ciutat de Castelló va sol·licitar una pròrroga de les Normes Urbanístiques transitòries per evitar un buit legal perquè el Pla General no arriba, no estarà a l’abril, per tant, els terminis marcats per l’alcaldessa tornen a dilatar sine die “.

Però, a més, Toledo adverteix que el Pla General que pretén aprovar Amparo Marco sense consens no serà la solució per als veïns de la Marjaleria. “Les associacions veïnals ho saben, per això, tant aquestes com nosaltres des del Partit Popular de la ciutat de Castelló hem presentat al·legacions amb l’objectiu que les característiques especials que té la Marjaleria siguin tingudes en compte en el model urbanístic dels propers 20 anys. Castelló necessita un pla general nascut de l’màxim consens social, no un pla general impost que no respecta la participació ciutadana “, assenyala.

Davant la desídia i l’abandó per part de l’equip de govern municipal cap als veïns de la Marjaleria, Sergio Toledo demana respecte, “no pot ser que portin mesos esperant una reunió amb el regidor d’urbanisme que no arriba, o que el govern d’Amparo marc no reconegui els acords assolits per a la legalització dels habitatges que donarien solució als problemes ia les mancances dels habitatges de la Marjaleria. Lamentablement aquest és el model de participació ciutadana d’Amparo Marco, de no escolta. Només un paperot de cara a la galeria per acabar imposant Marc el que millor li convingui “.

Toledo lamenta que els que perden, “de nou són els castellonencs, que veuen com les seves necessitats segueixen desateses. Els veïns de la Marjaleria continuen tenint els seus habitatges en situació d’inseguretat legal malgrat les promeses d’una alcaldessa que després de sis anys en el càrrec encara està per solucionar-los els problemes, només de s’ha dedicat a anunciar a bombo i platerets un Pla General que ni està ni se l’espera “.

“I tot, perquè aquest govern municipal d’esquerres està més preocupat pels seus sous i butaques, que per atendre les necessitats reals dels castellonencs en plena pandèmia, quan la crisi econòmica, sanitària i social està colpejant com mai a milers de famílies castellonenques” , conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: