Inaugurada la parada d’autobús “Enriquet de L’Abdet”

La inauguració ha tingut lloc quan Enriquet a tornat amb autobús de la seva habitual trasllat diari. A la mateixa han assistit l’Alcalde de Confrides / L’Abdet, Rubén Picó, i el Primer Tinent d’Alcalde i Alcalde pedani, Carlos Buades, a més d’alguns veïns i amics de Enriquet.

El passat mes de desembre l’autobús de transport públic va deixar de fer la seva parada habitual a la cruïlla de l’Abdet en la línia Callosa – Confrides causa de l’absència d’una parada d’autobús. “A l’no existir una parada d’autobús, les maniobres d’aturada enmig de la carretera posaven en greu perill la circulació de vehicles i la integritat de les persones” afirma l’alcalde Rubén Picó.

Davant aquest problema, des de l’Ajuntament de Confrides – L’Abdet es van iniciar contactes amb la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i després de les reunions mantingudes per part de l’Alcalde, Rubén Picó, amb el Cap de Servei Territorial d’Obres Públiques a Alacant, Enrique de el Riu, la Direcció General d’obres Públiques, Transport i Mobilitat va iniciar les obres de la nova parada d’autobús sol·licitada pel consistori.

Les obres es van iniciar a mitjans de febrer i van quedar finalitzades en tot just 9 dies. Uns treballs que “a més de realitzar-se en un temps rècord donada la necessitat de reprendre el servei, no han tingut cap cost econòmic per a les arques municipals, ja que han estat assumits íntegrament per la Generalitat Valenciana” afirma Rubén Picó.

Rubén Picó es mostra satisfet i agraeix “la disposició i ràpida actuació per part de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat” així com “la facilitat amb la qual Enrique de el Riu, Cap de Servei Territorial d’Obres Públiques a Alacant, ha procedit per esmenar en temps rècord el problema que teníem “. “Els nostres veïns són la nostra prioritat, el nostre passat, el nostre present i el nostre futur. És per això que no podia tenir la parada millor nom que el nom de qui més la fa servir “afegeix l’alcalde, Rubén Picó.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde i alcalde pedani de L’Abdet, Carlos Buades afirma que “aquesta nova parada d’autobús era necessària, és un servei més que hem recuperat per a tots els nostres veïns i veïnes, els que ara poden esperar l’autobús sense córrer perill. Des de l’Ajuntament també hem adequat i pintat la caseta perquè en cas de pluja, neu o fred els usuaris de l’servei puguin protegir-se en ella mentre esperen l’autobús “.

Informació i Foto: Ajuntament de Confrides L’abdet

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: