Tírig reclama ajudes públiques per a costejar la reforma de la piscina municipal

Les piscines municipals són per a molts pobles d’interior un recurs esportiu i d’oci bàsic. És el cas de Tírig, a la comarca de l’Alt Maestrat, que té en la seva piscina un espai d’esplai i un reclam turístic de primer ordre “al qual no desitgem renunciar”.

No obstant això, la seva posada a punt, la seva conservació i periòdiques adequacions obliga a realitzar un desemborsament econòmic que, per part d’un ajuntament com el de Tírig, amb recursos econòmics limitats, suposa “un sobreesforç que intentem assumir però que seria més suportable si comptés amb ajudes d’institucions com la Diputació”, tal com explica el primer edil, Juanjo Carreres.

Aquesta iniciativa és precisament la que la presidenta del PPCS, Marta Barrachina, ha reclamat aquesta setmana en la Diputació Provincial amb l’objectiu de crear una línia específica de subvencions que, dotada amb un milió d’euros i dirigida a municipis amb menys de 5.000 habitants, permetés atendre les necessitats de pobles les limitacions econòmiques dels quals impedeixen atendre la posada a punt d’instal·lacions esportives de manera adequada.

Precisament, en el cas de Tírig, l’alcalde té previst realitzar una reforma del got de la instal·lació de manera imminent. “Cada any realitzem inversions en aquest sentit i l’objectiu és continuar fent-les perquè els nostres veïns, turistes i visitants gaudeixin de la instal·lació en condicions òptimes”. No obstant això, “seria molt més fàcil i assumible per als nostres recursos si es comptés amb aquest suport de la Diputació”, ha considerat Carreres.

Informació i Foto: PP Tirig

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: