El PP sol·licita a Govern i Consell augmentar les inversions a la província

Les polítiques de l’esquerra han conduït a la província de Castelló a aconseguir el dubtós honor d’estar a la cua a nivell estatal en inversió en obra pública. Així ho acredita la patronal Seopan (Associació d’Empreses Constructores i Concessionàries d’infraestructures) en el seu informe anual que acredita que la província és la cinquena pitjor parada en aportació d’inversions públiques, la qual cosa constitueix una “mala notícia que lamentablement corre el risc d’empitjorar amb polítiques que en plena pandèmia han optat per retallar i desmantellar en lloc d’injectar fons al territori per a generar oportunitats i desenvolupament”.

Les declaracions les formula Salvador Aguilella, secretari general del PPCS, qui ha reivindicat “un millor finançament i més inversió, rebem menys diners de l’Estat per habitant que la resta de Comunitats Autònomes, i damunt som de les províncies en què menys diners inverteixen. L’esquerra està enfonsat el futur d’aquesta província, el PSOE ha decidit ignorar a Castelló i ha reduït les inversions de l’Estat i de la Generalitat a la província, van pressupostar molt poc i han fet molt menys.”

En aquest sentit, “dades com els facilitats per Seopan haurien d’obligar als qui avui governen institucions, PSOE, Compromís i Podemos, a incentivar l’arribada d’inversions perquè són garantia de desenvolupament”. I Castelló, assenyala Aguilella, “és un territori d’oportunitats que no mereix estar a la cua en aportacions públiques.
Aguilella ha explicat que exemples com “el corredor mediterrani, que és un eix estratègic fonamental i les obres del qual no avancen al ritme desitjat i tampoc hi ha notícies de quan es farà la connexió entre el nord de la província i Catalunya. I la prolongació de l’autovia CV-10, amb problemes de funcionalitat i seguretat viària, i que milloraria les oportunitats de l’interior de la província de Castelló que ha estat bloquejada pel PSOE i Compromís”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: