Tania Agut mobilitza les famílies de Torreblanca per compartir les millors idees que “garanteixin als nens d’avui les oportunitats del demà”

La candidata del PP a l’alcaldia de Torreblanca, Tania Agut, convoca aquest dissabte les famílies de la localitat per compartir les millors idees que “garanteixin als nens d’avui les oportunitats del demà”. Així ho ha manifestat l’alcaldable que ha convidat tota la població a participar en aquest acte que tindrà lloc dissabte a les 11.00 hores al parc infantil del carrer del Progrés. “Volem escoltar, prendre nota de les propostes, atendre les queixes i treballar per fer possible un canvi que ja és imparable”.

La candidata organitza una xocolatada per a tots els assistents a l’esdeveniment que forma part de la ronda de reunions, trobades i actes organitzats pel seu equip de campanya “per posar Torreblanca al centre de les polítiques”.

Agut reconeix que “Torreblanca ha deixat perdre moltes oportunitats perquè al capdavant de l’alcaldia hi ha un govern en descomposició”. “I ens dol que el nostre poble deixi passar de llarg opcions que altres aprofiten”. “És el moment de posar en valor les nostres fortaleses, atraure capitals i projectes, reconèixer el talent i l’emprenedoria, i en definitiva liderar un canvi que millori la qualitat de vida dels nostres veïns i n’assegurin el benestar”.

Amb aquests reptes, Agut manté el seu full de ruta “per traçar entre tots el millor Torreblanca” i anima la població “a sumar-se al canvi”. “Ho farem possible a partir del 28 de maig, amb les idees dels nostres veïns al capdavant de les nostres polítiques, amb Torreblanca al centre de la nostra acció de govern”, ha conclòs l’alcaldable.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: