El PP defensa a Oropesa l’educació de qualitat que garanteixi el futur als joves

La llibertat educativa, el respecte a les famílies i l’aposta per l’anglès com a llengua a reforçar només han estat algunes de les qüestions que avui s’han abordat a Oropesa en el marc d’una xerrada celebrada ahir i organitzada pel PP de la localitat que ha comptat amb la diputada autonòmica del PPCV, Beatriz Gascó, com a ponent.

Rafael Albert, president local del PP i candidat a l’alcaldia, ha exigit “respecte per a les famílies que estan en dret de decidir, amb llibertat, la millor educació que consideren per als seus fills”. “I és el que el PP intenta protegir davant d’un tripartit nacionalista que durant aquests gairebé vuit anys de govern s’ha dedicat a promoure el pensament únic a les aules ia imposar el seu model ideològic amb una llei, la LOMLOE, que prioritza la ideologia per sobre del coneixement”.

Per a l’alcaldable del PP, “hi ha una alternativa que només el PP garanteix i encarna, la que creu, protegeix i respecta les famílies, i els garanteix un ventall d’opcions per triar el model d’aprenentatge que desitgen per als fills. Sense imposicions , amb llibertat”.

I precisament aquesta llibertat és a què ha apel·lat la diputada autonòmica del PPCV, Beatriz Gascó, en la seva xerrada davant de militants, simpatitzants i veïns de la localitat amb el repte “de canviar les coses com ens demanen els ciutadans”. “Assistim al final d’una etapa en què PSOE, Compromís i Podem s’han dedicat a treballar el que és ideològic per abandonar la gestió. I aquí hi ha les dades del pla Edificant. Un rotund fracàs les xifres del qual parlen per si soles: dels 1.337 milions pressupostats en infraestructures educatives, a la província només han arribat 43,5 milions, és a dir, el 3,2% del total. Avui més del 80% dels centres que Ximo Puig va prometre a Castelló estan sense executar”, ha rematat la diputada autonòmica.

Gascó ha reivindicat així mateix l’aposta per l’anglès a les aules. “És de vital importància per al futur dels escolars, i en casos com el d’Orpesa, un municipi amb un marcat caràcter turístic que s’obre al món i rep turistes internacionals, és bàsic”. Per a la diputada autonòmica, “l’anglès és una porta d’accés al futur ia les oportunitats i la nostra aposta és ferma i decidida”.

Per acabar, la diputada autonòmica ha reivindicat les beques de menjador per garantir als 337.000 nens que avui estan en risc de pobresa severa la deguda cobertura. “Perquè malgrat aquesta xifra, el Consell de Ximo Puig només beca 165.000 nens”. I ha rematat defensant una Conselleria d’Educació respectuosa amb la legislació vigent davant d’un Consell que ha acumulat més de 50 sentències en contra en aquesta cartera. “Les lleis són per a tots i tots les hem de complir, encara que als socis de Ximo Puig no els agradin i tractin d’imposar-nos el seu pensament únic”. “Estem preparats per canviar les coses i situar les famílies i els seus fills al centre d’un model educatiu que creu en la llibertat com a eix vertebral de la política. Ho farem possible a partir del 28 de maig”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: