Soler: “La via de diàleg i col·laboració oberta entre l’IVF i els ajuntaments és un exemple de la vocació municipalista d’aquest Consell”

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic i president de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Vicent Soler, ha presentat la primera sessió de formació organitzada des de l’IVF en el marc dels diferents acords de col·laboració que l’IVF ha subscrit amb més de 50 ajuntaments, perquè aquests actuïn com a col·laboradors d’aquest organisme per aproximar a l’àmbit local els productes financers que constitueixen l’oferta de finançament de la Generalitat a el sector privat de l’economia. En aquesta sessió ha participat també el director general de l’IVF, Manuel Illueca.

Durant la seva intervenció, el conseller ha destacat que “la via de diàleg i col·laboració oberta entre l’IVF i diversos ajuntaments de la Comunitat Valenciana és un exemple clar de la vocació municipalista d’aquest Consell, que arriba a totes les àrees sobre les que actua la Generalitat “.

En aquest sentit, Soler ha afegit que “busquem la complicitat de les àrees locals, a través dels Agents de Desenvolupament Local (ADL), perquè són ells els que de primera mà coneixen la situació i les necessitats concretes que poden tenir autònoms o empreses ubicades en els seus municipis “.

“La tasca que desenvolupa l’Institut Valencià de Finances té una gran vocació de servei públic i els ADL tenen un paper essencial en aquest camp, i poden contribuir a divulgar la tasca que desenvolupa l’IVF, fent arribar als seus clients els productes financers que la Generalitat posa a l’servei d’autònoms i empreses, ampliant així l’abast de la nostra tasca “, ha afirmat Vicent Soler.

Convenis de col·laboració IVF

L’Institut Valencià de Finances (IVF) ha signat convenis de col·laboració amb prop de 50 ajuntaments de la Comunitat Valenciana. La finalitat d’aquests convenis és que els municipis, principalment a través dels agents de desenvolupament local, difonguin entre els seus usuaris i usuàries l’activitat que realitza l’IVF ia més assessoren i prestin suport en la tramitació de sol·licituds de finançament dirigides a aquest organisme.

Com ha destacat durant la seva intervenció el director general de l’IVF, Manuel Illueca, “mitjançant aquest tipus de convenis l’Institut Valencià de Finances busca establir una xarxa de col·laboradors locals que promocionin les línies de finançament que ofereix aquest organisme i poder d’aquesta manera tenir un major abast, ateses les limitacions físiques de l’IVF que compta amb una única seu, situada al centre de València “.

“Les noves tecnologies i els avenços assolits en la implantació de l’administració electrònica permeten que tots els tràmits necessaris per a la sol·licitud dels préstecs IVF puguin realitzar-se a través de la seu electrònica de la Generalitat, de manera que la tasca dels ens col·laboradors de l’ IVF és de difusió dels productes que ofereix l’Institut i prestació d’ajuda a l’hora de realitzar les sol·licituds, que s’han de trametre de forma telemàtica, sense necessitat de desplaçaments “, ha afegit el director general.

En aquesta primera sessió formativa s’ha explicat amb detall a tots els i les responsables de dur a terme aquesta tasca els productes financers que ofereix actualment l’IVF, que han estat adaptats a les noves circumstàncies generades per l’actual crisi sanitària de la COVID-19 , així com els tràmits a seguir per a la seva presentació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: