Sanitat posa a disposició de la ciutadania informació sobre la cita per a la vacunació per grups d’edat

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a disposició de la ciutadania en la pàgina web informació sobre el procés de vacunació contra la COVID-19 per grups d’edat.

Així, des de l’enllaç consultar aquí de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat, es pot accedir a l’apartat vacunació per grups d’edat que s’anirà actualitzant setmanalment.

A cada grup de vacunació s’especifica quan es rebrà la invitació per vacunar-se i també quan es rebrà una nova invitació, en el cas que alguna persona no hagués pogut acudir a la seva primera cita.

Es recorda, en qualsevol dels casos, que és molt important que les dades de contacte que apareixen a la targeta SIP dels / de les pacients estiguin actualitzats, perquè en el moment hagi de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació aquests dades siguin els correctes. Es pot realitzar aquest tràmit des de: consultar aquí

Si tot i així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer a l’telèfon 900 300 555, on el personal format a l’respecte, atendran i respondran qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Sanitat recorda que un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d’haver estat vacunat / a, on apareixerà la data d’inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot a què pertany.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: