Rober Pier (Jugador del Llevant) analitza la previa del partit de copa del rei davant el Girona

Informació i Foto: http://www.levanteud.com

Róber Pier realça el reflex que desprèn el format del Torneig de l’K.O. que traslladarà demà al Llevant fins a Girona per competir amb el bloc català a l’Estadi de Montilivi en el partit que inaugura l’eliminatòria de setzens de final. “Cal aprofitar la Copa, són minuts de competició”, adverteix per aprofundir en aquesta línia argumental. “Són minuts d’intensitat. És una bona oportunitat per intentar millorar, per fer més grup i per donar un pas endavant “, assenyala focalitzant l’atenció en aquells futbolistes amb menor rastre en el relat de la competició de lliga en el marc de Laliga Santander. Es tracta d’un aspecte central en el seu discurs. “És una bona oportunitat per a aquells jugadors que estem jugant menys per acoblar-nos a l’equip”, puntualitza contextualitzant la transcendència que adquireix la cita per les expectatives que genera sobre el col·lectiu blaugrana.

El defensor no arracona la Copa. “La afrontem amb molta il·lusió com fem amb totes les competicions. Intentarem donar el màxim i arribar el més lluny possible “. En aquest sentit, recorda la darrera experiència desenvolupada a l’Estadi Ramón de Carranza de Cadis en el transcurs de l’exercici passat. La principal diferència, respecte al present, és que en aquella ocasió no hi havia arnesos de subjecció. No hi havia un segon capítol. “Vam perdre en els penals. Vam fer un bon partit. Aquesta vegada intentarem avançar “. La Copa creua a dues entitats amb universos paral·lels en virtut de la seva adscripció a la Primera Divisió. Els dos clubs convergeixen en aquest espai després de competir el curs anterior en un esglaó inferior i finalitzar el recorregut amb l’èxit compartit que va suposar la concreció de l’ascens.
No obstant això, Róber augura una confrontació diferent. No creu que el flaix de la Lliga condicioni el desenvolupament de l’enfrontament. “Crec que va a variar molt del que venim fent a la Lliga”. El defensa argumenta aquesta resposta. “Sortiran equips diferents pel que fa a les alineacions. Es notarà no tant pel nivell com per la compenetració “. La setmana no concedeix armisticis. A l’duel de Montilivi el succeeix el partit contra l’Eibar. “Serà un partit difícil com tots els que es disputen a Ipurua”. El Llevant afronta un duel borrascós davant un adversari temut com a local. “L’Eibar és un equip que surt amb molta intensitat al seu camp. És un bloc molt físic i agressiu. Caldrà plantejar un partit seriós i incansable per fer-ho difícil “. Róber emfatitza el despertar a la competició de lliga. “Estem en una posició a la taula molt bona”. Des d’aquest prisma, analitza la igualada saldada davant el Getafe. “A casa tots volem guanyar. Cal tenir una mentalitat guanyadora i cal guanyar partits, però els empats són importants perquè et permeten sumar “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: