Castelló en Moviment registra una proposició per a restaurar i obrir el jardi de l’antic asil a la ciutat

Informació i Foto: http://www.castelloenmoviment.org

La formació municipalista ha registrat en l’Ajuntament de Castelló una iniciativa política per a restaurar i obrir el jardí de l’antic asil situat en l’avinguda del mar.

Del Señor indica que «al llarg de la seua història la ciutadania de Castelló ha guanyat de forma gradual alguns espais verds. En el cas del jardí de l’asil l’operació és senzilla, ja que es tracta d’un immoble de propietat municipal. A més el veïnat agrairà un nou jardí públic en la ciutat. Som a temps de restaurar l’arbrat i tindre un nou espai públic singular». L’antic asil és un immoble situat entre el carrer Governador, l’avinguda del Mar i el carrer Lluís Bellber. Aquest edifici roman tancat des de la seua compra pel consistori el 2007.

Al llarg de la seua història la ciutadania de Castelló ha guanyat de forma gradual alguns espais verds.
El portaveu de Castelló en Moviment, Xavi del Señor, ha posat d’exemple l’antic jardí de la delegació territorial de Sanitat ubicat entre els carrers Bisbe Salinas, Lagasca i Císcar. Segons ha recordat, el 2006 es va obrir a la ciutat aquesta parcel·la, cedida per la Conselleria de Sanitat a l’Ajuntament de Castelló, amb una superfície de 2.435 metres quadrats. El consistori va enderrocar el mur i va restaurar l’arbrat format fonamentalment per pins i eucaliptus.

La formació municipalista ha anunciat que preparen noves iniciatives en l’Ajuntament per augmentar els parcs i jardins urbans.

La formació municipalista ha anunciat que preparen noves iniciatives en l’Ajuntament per augmentar els parcs i jardins urbans. «Aquests espais d’accés públic fan més habitable la ciutat, faciliten hàbits de vida saludables, enforteixen el sentiment de comunitat i milloren la qualitat de vida de la ciutadania. En una vila verda tot són avantatges per a la ciutadania» ha explicat el regidor. Les iniciatives Castelló en Moviment s’emmarquen en l’elaboració del nou PGOU de Castelló. Del Señor matisa que «aquesta proposta no necessita l’aprovació del nou Pla per començar a treballar-se».

Si es compleixen aquests terminis, la formació assembleària calcula que abans què finalitze l’any es coneixerà si Castelló compta amb un nou jardí en la ciutat.
Segons el Reglament Orgànic del Ple, la proposició registrada es deu dictaminar pels serveis tècnics en el termini d’un mes. Seguidament el ple ha de considerar si adopta l’acord proposat. Si es compleixen aquests terminis, la formació assembleària calcula que abans què finalitze l’any es coneixerà si Castelló compta amb un nou jardí en la ciutat.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: