Representants de la UA visiten l’Aeròdrom de Mutxamel per ampliar sinèrgies al sector aeronàutic

European Flyers ha rebut a l’Aeròdrom de Mutxamel la visita de la Universitat d’Alacant, una trobada en què les dues entitats han estudiat l’establiment de noves sinergies al sector aeronàutic provincial. La visita reforça la col·laboració ja existent entre la Universitat d’Alacant, l’Aeròdrom de Mutxamel i les empreses ubicades en projectes singulars com el curs d’especialització en Medicina i Infermeria aerotransportada, els cursos de drones o els diferents convenis de pràctiques .

Durant la trobada s’han posat sobre la taula temes ja abordats amb anterioritat encaminats a la implementació de nous graus universitaris, com el d’Enginyeria Aeronàutica [FJTA1] (especialitat d’aeroports[2] [FJTA3] ), el de Pilots Comercials o el Centre de Formació en Emergències Aerotransportades basat en una sèrie de simuladors de missió.

Aquest nou acostament amb la Universitat d’Alacant suposa un pas important tant per a aquesta ciutat com per al sector aeronàutic. Els projectes estudiats posen de manifest el compromís d’European Flyers per continuar com a líders en formació”, ha destacat Luis Miñano, Director General d’European Flyers.

Per part de la Universitat d’Alacant, la delegació visitant ha comptat amb la presència de Francisco Torres, Vicerector d’Estudis, Qualitat i Llengües[FJTA4]; Salvador Ivorra Chorro, Vicerector d’Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat Laboral; Virgili Giralt[FJTA5] , director de l’Escola Politècnica Superior; Raquel Huete Nieves, directora de l’Escola [FJTA6] de Formació Contínua; Angela Sanjuan Quiles, professora de la Facultat de Ciències de la Salut i Teresa Torregrosa Martí, secretària del Continua.

Durant la trobada s’han visitat les instal·lacions de la pròpia European Flyers a l’aeròdrom, així com el Centre de Manteniment de l’empresa Babcock MCS, i el simulador per a entrenament en emergències mèdiques (SIMULHEMS) de l’empresa Eliance.

La trobada posa de manifest la voluntat dels agents implicats en la recuperació d’un sector que demana efectius per als propers anys, amb incorporació ràpida al mercat laboral, mercat basat en una formació molt especialitzada i desenvolupada en un entorn altament tecnològic.

Per això, l’Aeròdrom de Mutxamel, European Flyers i Heligrafics estudien des de fa anys, juntament amb la Universitat d’Alacant, la posada en marxa del projecte de la Universitat de l’Aire, un campus de formació aeronàutica específica a diverses àrees del sector, amb cursos de pilots comercials d’avió, helicòpters i drones com a pilar principal d’aquesta formació.

European flyers – El primer Centre Integral de Formació de Pilots d’Europa

European Flyers és un centre de formació de vol que neix amb la missió de convertir-se en un referent internacional i al centre de formació més innovador del sud d’Europa. Amb bases a Madrid i Alacant, és un projecte solvent, especialitzat en la instrucció de pilots d’avió, helicòpter i drones que compta amb més de 30 anys d’experiència orientat a l’excel·lència acadèmica. És centre adscrit a la Universitat Politècnica de Madrid.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: