Esports

Repartiment de punts entre Bisontes Castellón i CEF Hispànic Torrent,

Començava el derbi a Castelló amb molt de respecte entre els dos equips, i seria CEF Hispànic Torrent el que tindria la primera ocasió amb el tret de Palanca que li donaria al pal. Amb el primer avís seriós de les valencianes, els castellonencs anirien de menys a més i igualarien el joc en pista sense que hi hagués un dominador clar. Les castellonencs començaven a tenir més ocasions de gol, però no estaven encertades cara a porteria i es mantenia el 0-0 inicial. Les ocasions se succeïen, però ni Julia, ni Rocío ni Sara aconseguien materialitzar-les. Per la seva banda, CEF Hispànic disposaria d’una ocasió per avançar-se abans del descans, amb una falta a la vora de l’àrea, però Cristina parava el tret de Neus i Rocío salvava el rebuig en línia de gol, mantenint el 0-0 amb el qual es arribava a al descans després d’una primera part igualada.

Després de la represa, Bisons Castelló es llançava a pel partit, i la primera ocasió seria un mà a mà per Rocío davant la Berta, que després de superar a la Berta, Idoya salvava el gol per a les de Castelló. Bisontes Castelló seguia buscant el gol, a poc a poc anava dominant més a l’equip valencià, ni arribant a desesperar davant el desigual criteri arbitral que sí va crispar l’ambient a la grada en assenyalar les infraccions. Les castellonencs seguien disposant de més i millors ocasions, Vicky estava a prop del gol però Berta rebutjava a córner. Les castellonencs tenien controlat el partit i seguien imposant el seu joc. Vicky aconseguiria obrir el marcador, en una jugada on després d’una primera parada de la Berta, el rebuig no perdonava per posar l’1-0 en Chencho a falta de set minuts per al final del partit. CEF Hispànic Torrent intentava igualar el partit però no trobava manera de superar la defensa castellonenca. Yana ampliaria l’avantatge de les castellonenques en una jugada que controlava de pit i rematava al pal de la portera, establint el 2-0 al marcador. CEF Hispànic Torrent a cinc minuts de la conclusió treia porter-jugador amb Carlota, i les valencianes tancaven a les de Castelló en la seva àrea, Romina retallava diferències en el marcador per Hispànic Torrent col·locant el 2-1. Les castellonencs intentaven sortir de pressió però la possessió era del conjunt valencià. Rocío, tindria una ocasió, escorada a banda però sense fortuna de cara a gol. El conjunt valencià logaría l’empat, després d’un nou gol de Romina que igualada a dos gols el partit salvant la derrota al seu equip. Les castellonencs buscaven el tercer gol en el minut que restava de partit però el joc estaria detingut per un xoc entre Rocío i Carlota, on es retirava lesionada la castellonenca. Abans de la finalització de la trobada encara tindria ocasió Bisontes Castelló per guanyar el partit, en l’última jugada, després de defensar bé el joc de cinc i Eli xutava des del seu camp, però la pilota acabava al pal, arribant el partit a la seva conclusió amb el 2-2 i repartiment de punts entre els dos equips.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.