La regidoria d’educació de Benicàssim organitza una xerrada per ajudar els pares i mares a enfrontar-se a l’agressivitat infantil

Informació i Foto: http://www.ayo.benicassim.es

El regidor d’educació de Benicàssim, Javier Alonso ha presentat la xerrada que s’impartirà demà divendres a les 18 hores a la Casa de la Cultura amb entrada gratuïta per a tots els participants.

“Des de l’equip de govern estem compromesos en impulsar una educació de qualitat i innovadora per als nens i nenes de la localitat. Per això volem que els docents i els pares i mares tinguin les millors eines de coneixement per poder treballar conjuntament des dels col·legis i des de la famílies en una educació integral, en valors i exempta d’antics usos educatius. Per això escollim sempre temàtiques que van encaminades a potenciar l’educació més moderna i innovadora del moment “.
 
“¿Reprimir o alliberar?”
 
La psicòloga Laura Díaz Entresotos serà l’encarregada d’impartir la conferència de demà, dins del cicle “Educació conscient, educació valent” que arriba enguany a la seva quarta edició. En el seu contingut s’abordaran els episodis d’agressivitat que espanta a molts progenitors. “Quan els nostres h © |os mosseguen, peguen, colpegen objectes; quan ens criden i ens allunyen del seu costat; quan tenen rebequeries; quan diuen que ens odien o ens diuen “Malo!”, als pares ens situa en una posició en la qual, potser, no sabem com actuar. Ens espanta pensar en el seu futur: en qui es convertiran, si tindran amics, si seran uns monstres, fins on arribaran quan siguin grans i tinguin més poder i més força. Ens espanta per la nostra relació: ja no em vol, sóc un pare horrible, ja no confia en mi, li molest … Ens espanta perquè la seva agressivitat desperta la nostra: “no ho suporto”, “el mataria”, “qui s’ha cregut que és aquest mocós? “enmig d’aquesta voràgine, dues preguntes donen voltes sense parar al nostre cap: Per què? i Què faig? Precisament a aquestes preguntes és a les que tractarem de respondre i reflexionarem sobre el nostre por a l’agressivitat “, ha avançat la psicòloga.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: