Record de preinscripcions a la Penyagolosa Trails

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

El rècord de preinscripcions a la Penyagolosa Trails, amb prop de 4.000 sol·licituds en només una setmana, reforça l’impacte turístic que tenen aquesta competició de llarg recorregut en els 40 municipis de l’àrea d’influència a l’interior de Castelló. La cita esportiva, que serà en la seva pròxima edició seu del Campionat del Món de Trail, és l’emblema de la línia de treball de la Diputació amb ‘Castelló Escenari Deportivo’ per vincular l’esport al desenvolupament econòmic i turístic dels municipis de Castelló.
El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha anunciat que “les xifres de preinscripcions i seguiment que estan tenint les dues proves, MIM i CSP, ens fan ser optimistes pel que fa a l’impacte que tindran en el territori, més tenint en compte el fet històric de albergar el Campionat del Món de Trail. Només cal veure l’enorme repercussió que ja està tenint aquesta preinscripció per adonar de l’envergadura d’aquesta competició, amb corredors procedents de 38 països dels cinc continents interessats en competir en la cursa més emblemàtica de la nostra província “.
I és que l’interès per les carreres de llarg recorregut de la província de Castelló Penyagolosa Trails que impulsa la Diputació de Castelló ha trencat tots els pronòstics quan encara resten dies perquè conclogui el període d’inscripció el proper 21 de novembre a les 19:00 hores. Serà el 24 de novembre quan la Diputació aculli el sorteig de les 1.500 places de la MIM i 600 de la CSP.
Cal assenyalar que la limitació de 2.100 places per a les carreres es deu a qüestions mediambientals de respecte i cura al Parc Natural del Penyagolosa. Precisament la cura de l’entorn és quelcom intrínsec al plantejament d’aquesta competició, especialment curosa amb el patrimoni natural de la zona tant en el traçat de la prova, la distribució d’avituallament, com en el reciclatge de residus i neteja, etcètera.
Més de 3 milions d’euros d’inversió en matèria esportiva
Per fer de l’esport el millor aliat del desenvolupament econòmic en els municipis de la província, especialment els del interiors, al llarg d’aquest any la Diputació de Castelló destinarà més de tres milions d’euros de manera directa a la divulgació, organització i reforç de les centenars de proves esportives que se celebren

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: